Angelina Jolie, ameninţată după premiera de la Sarajevo a filmului „In the Land of Blood and Honey“

Angelina Jolie, ameninţată după premiera de la Sarajevo a filmului „In the Land of Blood and Honey“

Angelina Jolie

Debutul regizoral al actriţei Angelina Jolie, „In the Land of Blood and Honey", care prezintă o poveste de dragoste din timpul războiului din Bosnia, stârneşte controverse în Balcani. Angelina Jolie şi o parte dintre actorii care au jucat în film au primit ameninţări, potrivit guardian.co.uk.

Filmul „In the Land of Blood and Honey" a avut premiera, marţi, la Sarajevo în faţa a 5.000 de spectatori. Angelina Jolie a declarat pentru „The Guardian" că după premieră a început să primească ameninţări.

„Mi-au trimis mesaje, au postat mesaje online. Actorii nu au venit să mi se plângă cu privire la aceste ameninţări, dar am auzit de la alte persoane ce se întâmplă. Unul dintre ei a avut geamurile de la maşină sparte, iar alţii au avut conturile de email sparte", a precizat actriţa.

Angelina Jolie a renunţat la planul de a asista şi la premiera din Belgrad a propriului ei film, dar a negat că decizia ar fi avut legătură cu ameninţările primite.

Pelicula „In the Land of Blood and Honey" a fost deja interzisă în mai multe oraşe din fosta Iugoslavie. Atât oficialii, cât şi populaţia consideră filmul o ofensă adusă la adresa lor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: