Angelina Jolie va adopta încă un copil

Angelina Jolie va adopta încă un copil

Angelina Jolie, alături de patru copii ai cuplului

Actriţa Angelina Jolie vrea să adopte o fetiţă din Haiti, în vârstă de 4 ani, al cărei nume este Leah, relatează presa internaţională, citată de contactmusic.com.

Ştiri pe aceeaşi temă

Leah şi-a pierdut familia în seismul care a devastat Haiti, la începutul lui 2010. Angelina Jolie şi partenerul ei de viaţă, Brad Pitt, au văzut-o pe micuţa Leah pentru prima dată în februarie 2010.

„Avocaţii Angelinei sunt pe punctul de a obţine o autorizaţie care-i va permite micuţei Leah să petreacă ceva timp alături de ea în America", a declarat o sursă apropiată cuplului pentru tabloidul britanic „Daily Mirror".

„Este procedura standard, au nevoie să se asigure că Leah se va adapta cu bine. Numeroşi observatori din asociaţii internaţionale au declarat că Angelina este tratată ca orice persoană, iar procesul de adopţie nu va fi accelerat", a adăugat aceasta .

Mamă „multinaţională"

Jolie l-a adoptat pe cel mai mare dintre copiii ei, Maddox (8 ani), din Cambodgia, în 2001, pe când era încă măritată cu actorul Billy Bob Thornton, însă a fost singurul său părinte legal. După despărţirea de Thornton, a adoptat-o pe Zahara, din Etiopia, în 2005, şi după ce a început o relaţie cu Brad Pitt, acesta a devenit şi el părinte al celor doi copii.

Cuplul a avut primul copil biologic - o fiică numită Shiloh - în mai 2006, iar apoi l-au adoptat pe Pax din Vietnam, în martie 2007. În iulie 2008, cei doi actori au devenit din nou părinţi biologici, de această dată de gemeni - Knox şi Vivienne. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările