Angelina Jolie şi Brad Pitt divorţează: actriţa a depus actele. Ce a distrus cuplul „Brangelina“

Angelina Jolie şi Brad Pitt divorţează: actriţa a depus actele. Ce a distrus cuplul „Brangelina“

Angelina Jolie şi Brad Pitt formează un cuplu de peste zece ani şi au împreună şase copii, dintre care trei adoptaţi FOTO AP

Angelina Jolie (41 de ani) vrea să divorţeze de Brad Pitt (52 de ani), în acest sens depunând actele. Cei doi au format un cuplu pentru mai bine de zece ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Care au fost motivele despărţirii 

Angelina Jolie a depus actele de divorţ şi se desparte de Brad Pitt după o relaţie de 12 ani, notează „Daily Mail“. TMZ scrie că actriţa a depus actele luni, invocând „diferenţe ireconciliabile“. Totodată, a cerut custodia celor şase copii ai cuplului şi să îi ofere lui Pitt dreptul la vizite. Tot TMZ scrie că abuzul de droguri, cum ar fi marijuana, de alcool şi nervozitatea lui Pitt au fost alte cauze care au dus la divorţ. Se pare că Angelina nu a fost de acord nici cu metodele părinteşti cu care Pitt îşi educa copiii. Agresivitatea actorului este considerată de Jolie un aspect periculos pentru copii.

„Decizia a fost luată pentru binele familiei. Ea nu va comenta această decizie şi cere presei să asigure familiei sale intimitatea de care nevoie în această perioadă“, a declarat avocatul Robert Offer într-un comunicat.

Jolie, care este reprezentată de Laura Wasser, nu a cerut pensie alimentară şi suport material. Laura Wasser este aceeaşi care l-a reprezentat şi pe Johnny Depp în divorţul cu Amber Heard. Jolie a scris în declaraţii că ziua în care au decis să se despartă este 15 septembrie 2016. Jolie nu doreşte ca Brad Pitt să aibă custodie comună a copiilor, ci doar custodie comună juridică. 

Pitt ar fi înşelat-o pe Jolie cu Marion Cotillard 

Pe de altă parte, publicaţia „Page Six“ scrie că Jolie a luat această decizie după ce a fost informată că Pitt o înşală cu Marion Cotillard pe platourile de filmare ale filmului „Allied“. Cotillard are o relaţie cu Guillaume Canet din 2007 şi are un băiat în vârstă de patru ani. 

Marion Cotillard ar fi fost amanta lui Brad Pitt FOTO „Page Six“ 

„El se află într-una dintre crizele vârstei de mijloc, iar Angelina s-a săturat. Ea a angajat un om care să îl spioneze pentru că a simţit că se prostea cu Marion pe platourile de filmare şi s-a dovedit că aşa era. Asta a fost ultima picătură“, a declarat o sursă. Acelaşi detectiv angajat de Jolie a descoperit că Pitt stătea cu prostituate din Rusia şi bea pe platourile de filmare.

Pe lângă toate acestea, Angelina Jolie a obosit să înţeleagă stilul de viaţă abordat de Pitt. Angelina a dorit să renunţe la Hollywood în favoarea vieţii personale şi să călătorească în jurul globului în scop umanitar, în timp ce Pitt voia să petreacă tot mai mult.

„Cu cât îmbătrâneşte, cu atât devine mai serioasă şi nu îi mai place Hollywood-ul. El vrea să facă filme, iar ea nu mai vrea. E o diferenţă fundamentală. E o alegere de viaţă“, a mai spus sursa pentru „Page Six“. 

Şi-au pus relaţia la încercare cu filmul „By the Sea“

Angelina Jolie şi Brad Pitt nu au mai fost văzuţi împreună de câteva luni, fiind fotografiaţi amândoi în noiembrie anul trecut, atunci când promovau filmul „By the Sea“, în care au jucat amândoi. 

Filmul „By the Sea“ spune povestea nefericitei căsătorii a unui cuplu. Jolie a regizat şi a jucat în acest film alături de Pitt, recunoscând cât de grele au fost filmările. „A fost modalitatea noastră de a ne testa. Amândoi am ştiut că dacă putem trece peste asta, vom deveni mai puternici şi mai fericiţi. Şi aşa a fost“, a declarat Jolie la lansarea peliculei. „Întotdeuna ne-a plăcut să acceptăm provocări, chiar dacă asta a fost poate puţin mai periculos pentru noi ca şi cuplu. Cu toate acestea, nu cred că dorim să mai trecem prin asta încă o dată“, a adăugat actriţa.

Angelina Jolie a mai declarat pentru „The Telegraph“ într-un interviu de promovare al filmului: „Să fie clar: şi noi avem certuri şi probleme ca orice alt cuplu. Avem zile în care ne enervăm unul pe celălalt foarte rău şi avem nevoie de spaţiu, dar problemele din film nu reflectă probleme noastre specifice“.


angelina jolie si brad pittAngelina Jolie, Brad Pitt şi cei şase copii ai lor FOTO Daily Mail

Un divorţ care „a mocnit“ o bună perioadă de timp

Un bun prieten al cuplului a declarat pentru „Daily Mail“ că anunţul divorţului nu l-a luat prin surprindere, întrucât se aştepta la acest deznodământ.

„Aş putea spune că anunţul de divorţ este şocant, dar în acelaşi timp nu este. Acest divorţ era pus la cale de mult timp, mocnea“, a declarat acesta. „Când Angelina a trecut prin mastectomia din 2013, sănătatea şi viaţa ei au devenit prioritare pentru ea. Perspectivele ei de viaţă s-au schimbat. Dintr-o dată, ea s-a văzut călcând pe urmele mamei sale şi n-a mai fost acea femeie sălbatică, distractivă şi iubitoare care obişnuia să fie. A început să ia lucrurile mult mai în serios“, a completat apropiatul celor doi.

„În ultimul an, Brad şi Angelina au dus vieţi separate. El mereu zboară dintr-un loc în altul, în timp ce ea stă acasă cu copiii. Cu fiecare lună care trecea, Brad şi Angelina se îndepărtau tot mai mult. Prietenii au prevăzut acest divorţ la orizont. Acum se întâmplă cu adevărat şi nu este nicio surpriză“, a mai declarat sursa. 

Brad Pitt, „plictisit“ de seriozitatea Angelinei

Prietenul cuplului Angelina-Brad Pitt a dezvăluit în acelaşi timp şi motivul principal care i-a adus în această situaţie. Se pare că actorul era doritor de aventură şi nu se putea obişnui cu gândul unei vieţi monotone de familist, în timp ce Angelina şi-a schimbat stilul de viaţă şi interesele. 
 

„Pe Angelina n-o interesa să-şi piardă timpul cu lucruri neseriose. Brad simţea că este important pentru ei să trăiască viaţa la maximum, însă lunile au trecut, Angelina părea că se retrage, copiii şi munca ei cu United Nations devenind prioritare. Angelina nu era interesată să se implice în vreun proiect care să o ţină departe de copii şi de casă, însă Brad îşi dorea viaţa aventuroasă şi hoinară, lucru care l-a atras la Angelina la început“, a declarat acesta.

Acelaşi prieten spune chiar că adevăratele motive ale despărţirii sunt aceleaşi care l-au determinat pe Brad să divorţeze de Jennifer Aniston: „Era plictisit de stilul de viaţă potolit şi liniştit pe care îl duceau. Când era cu Jennifer, Angelina a fost cea care i-a oferit entuziasmul care lipsea în viaţa sa. Dar când Angelina s-a schimbat şi a devenit mai serioasă, n-a mai fost cum se aştepta Brad.“

Contactat de „Inside Edition“, tatăl Angelinei Jolie, Jon Voight, a declarat marţi pentru că este îngrijorat pentru fiica lui şi pentru copiii acesteia: „Este foarte trist. Ceva foarte serios trebuie să i se fi întâmplat Angelinei dacă a luat o asemenea decizie. Sunt îngrijorat pentru Angie şi pentru copii şi sper că-i voi vedea foarte curând“.

brad pitt si jennifer anistonBrad Pitt a părăsit-o pe Jennifer Aniston în 2005 pentru a fi cu Angelina FOTO Daily Mail

Istoricul relaţiilor celor doi 

Acesta este al treilea divorţ pentru Jolie, care a mai fost căsătorită cu Johnny Lee Miller şi cu Billy Bob Thornton. Brad Pitt a mai fost căsătorit cu Jennifer Aniston până în 2005, ca mai apoi să se întâlnească frecvent cu Jolie, după ce au lucrat pentru filmul „Domnul şi doamna Smith/ Mr. And Mrs. Smith“,  unde interpretează un cuplu de asasini profesionişti.  Brad Pitt a divorţat de actriţa Jennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie. Mai mult, Jolie şi Pitt doi au început să fie văzuţi împreună din 2004, iar în august 2014 s-au căsătorit, în august 2014, într-o ceremonie organizată pe domeniul castelului Miraval, reşedinţa pe care cuplul o deţine în sudul Franţei. Aceştia sunt botezaţi de presa de la Hollywood „Brangelina“.

Angelina Jolie şi Brad Pitt au împreună şase copii, dintre care trei adoptaţi - Maddox, născut în 2001, Pax, născut în 2003, Zahara, născută în 2005 - şi trei biologici - Shiloh, născută în 2006, şi gemenii Vivienne şi Knox, născuţi în 2008. 

angelina si brad pittBrad Pitt şi Angelina Jolie s-au cunoscut în 2004 la filmările lungmetrajului „Mr. and Mrs. Smith“ FOTO Daily Mail

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: