FOTO Andreea Marin s-a căsătorit cu medicul Tuncay Öztürk

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fizioterapeutul Tuncay Ozturk a anunţat căsătoria cu Andreea Marin, pe Facebook. FOTO Adevărul
Fizioterapeutul Tuncay Ozturk a anunţat căsătoria cu Andreea Marin, pe Facebook. FOTO Adevărul

Partenerul Andreei Marin, medicul Tuncay Öztürk, a anunţat pe contul său oficial de Facebook că este mândru că şi-a oficializat relaţia cu o femeie atât de frumoasă precum fosta Zână a Surprizelor.

După ce la începutul anului trecut, Andreea Marin (39 de ani) şi Ştefan Bănică jr (46 de ani) îşi anunţau divorţul pe Facebook, după şapte ani de căsnicie, actualul partener al prezentatoarei de la TVR a urmat exemplul şi a scris, pentru cei aproape 8.500 de admiratori de pe contul său oficial, că Andreea Marin este soţia sa. 

„Dragi prieteni, am avut o relaţie foarte bună cu Andreea, până acum. Întotdeauna mi-am dorit să ţin această relaţie departe de sfera publică. De aceea, niciodată nu vorbesc despre relaţia noastră. Am făcut demersurile necesare pentru a păstra intimitatea relaţiei, suntem două persoane mature. 

Pentru a lua fiecare decizie, am ţinut cont nu doar de noi, ci şi de familia noastră. V-am prezentat-o pe Andreea în calitate de logodnică, iar acum este o onoare pentru mine să vă mărturisesc căsătoria noastră.

Întotdeauna voi fi mândru să am o asemenea femeie frumoasă, în calitate de soţie, lângă mine. Vă mulţumesc pentru urările de bine şi la mulţi ani...“, a scris fizioterapeutul, în engleză, despre moderatoarea emisiunii „Preţuieşte viaţa“ de la TVR 1. Deşi a anunţat iniţial că pleacă în Quatar, Andreea Marin este în Dubai, aceeaşi destinaţie pe care a ales-o şi anul trecut, când a plecat cu Bănică jr şi fiica lor, în vacanţă.

tuncay declaratie facebook
image

Îndrăgostiţii, suprinşi de paparazzi. FOTO Pappics

Invitată la Adevărul live, Andreea Marin a vorbit despre divorţul de Ştefan Bănică jr şi despre fiica sa Violeta, care a primit vestea cu maturitate, ştiind că părinţii o iubesc, deşi nu mai sunt împreună. Artistul care a susţinut recent trei concerte de Crăciun la Sala Palatului şi-a refăcut viaţa cu interpreta Lavinia Pârva.

Aceasta este a treia căsătorie pentru Andreea Marin, după mariajul de la 18 ani şi cel cu prezentatorul show-ului "Dansez pentru Tine". 

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite