Andreea Raicu a pozat nud şi a transmis un mesaj puternic: „Oricât de incredibil de crezut ar fi, şi mie mi-a fost ruşine de corpul meu“ FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreea Raicu
Andreea Raicu

Andreea Raicu, în vârstă de 41 de ani, a pozat nud şi a transmis un mesaj puternic femeilor dezvăluind detalii intime din trecutul său.

Andreea Raicu este protagonista unei şedinţe foto nud în numărul din decembrie al revistei „Unica“, iar într-un text publicat pe blogul personal, vedeta le încurajează pe femei să înveţe să se accepte aşa cum sunt, oferind detalii intime din viaţa sa şi publicând mai multe imagini din cadrul shooting-ului. 

Andreea Raicu a dezvăluit că în trecut nu ar fi putut poza astfel, recunoscând că a fost la rândul ei complexată de felul în care arăta: „Mă bucur că am făcut aceste poze acum, la 41 de ani, pentru că ştiu că dacă le-aş fi făcut în urmă cu câţiva ani, cu siguranţă rezultatul nu ar fi fost acesta. De ce? Pentru că la vremea respectivă nu aveam curajul necesar să mă «dezbrac» de inhibiţii, măşti şi ruşini împrumutate. Da, oricât de incredibil de crezut ar fi, şi mie mi-a fost ruşine de corpul meu şi cu cât încercam mai tare să ascund acest lucru, cu atât mai oribil mă simţeam în sinea mea, eu cu mine“.

        Vezi această postare pe Instagram                   Naturaletea si increderea sunt nepretuite si o fac pe o femeie mult mai frumoasa decat toate mastile si ideile preconcepute despre cum ar trebui sa fie sau sa arate. E printre putinele sedinte foto in care nu mai simtit sa fiu altcineva decat sunt, nu am incercat cu tot dinadinsul sa arat sau sa transmit vreun mesaj anume. Nu am mai vrut sa arat nici ca sunt independenta, nici ca sunt puternica, nici ca nu am nevoie de nimic. Am fost confortabila cu cine sunt, cu corpul meu, fara rusinile care ma blocau de fiecare data. Am fost feminina si vulnerabila. Am fost relaxata. Am fost eu. Ma bucur ca am facut aceste poze acum, la 41 de ani, pentru ca stiu ca daca le-as fi facut in urma cu cativa ani, cu siguranta rezultatul nu ar fi fost acesta. Va invit pe blog sa vedeti si restul pozelor si sa aflati care erau lucrurile care ma blocau. Link in my bio. @andreearaicu.ro @ds_maitec 🎞 #RaicuLifestyle O postare distribuită de Andreea Raicu (@araicu) pe Nov 22, 2018 at 10:20 PST
andreea raicu foto instagram

Vedeta spune însă că a depăşit acele momente, iar acum este suficient de puternică, a învăţat să-şi asume vulnerabilităţile şi feminitatea şi să nu-i mai fie ruşine să le afişeze: „Şi îmi iubesc corpul exact aşa cum este el. Am grijă de el, dar nu-mi mai doresc să-l schimb. E al meu şi e perfect aşa cum este, cu toate micile sale imperfecţiuni care mă fac umană“.

image

FOTO Dana şi Stephan Maitec/Unica

La fel cum a mai dezvăluit şi în trecut, Andreea precizează că era obsedată să-şi controleze imaginea publică şi mesajul pe care voia să-l transmită, chiar dacă acesta nu reprezenta realitatea în care trăia şi felul în care se simţea. 

„Nu voiam să încerc nimic nou pentru că îmi alesesem o imagine cu care eram confortabilă. Ştiam foarte bine ce vreau să transmit, care e imaginea care mă descrie perfect şi cu care mă simt cel mai bine. Mesajul meu era: eu sunt o femeie puternică, frumoasă, fără defecte, independentă, care nu poate fi atinsă de nimic şi care nu are nevoie de nimic. Acum mă şi amuz când mă văd pe copertele revistelor în care am pozat distinsă şi distantă, greu de atins şi deloc vulnerabilă. Pentru că da, asta am vrut şi am reuşit să transmit mulţi ani… până într-o zi în care am înţeles că feminitatea este cel mai frumos lucru pe care îl poate avea o femeie, vulnerabilitatea de asemenea.“

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite