Andreea Marin vorbeşte pentru prima dată despre noul său iubit: „Vrem să rezistăm împreună“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andreea Marin trăieşte în prezent o poveste de dragoste şi vorbeşte deschis despre asta, dar şi despre stilul de viaţă pe care l-a adoptat, în cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu“, de la Antena Stars, filmată chiar în casa vedetei.

Andreea Marin mărturiseşte că weekend-urile în care se deconectează total de la rutina de zi cu zi pentru a petrece timp cu iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia, sunt o necesitate.

„Da, aceasta este o regulă. Pentru că vrem să rezistăm împreună şi pentru că ţinem unul la celălalt şi preţuim timpul nostru împreună. Şi da, facem asta pentru că o relaţie nu poate rezista fără prezenţa fizică. Ne vedem atât de des cât putem. Sau undeva la mijlocul drumului, sau vine el acasă. Îmi place când viaţa îmi aduce ceva nou, nu compar experienţele între ele şi  îmi place când viaţa îmi arată că toate ideile mele preconcepute nu stau în picioare pentru că se poate să fie mai bine şi mai frumos într-un fel pe care nu l-am plănuit“, spune Andreea Marin.

Imagini din locuinţa Andreei Marin, dar şi poveşti din trecutul şi prezentul vedetei, telespectatorii vor putea urmări duminică, de la ora 16.30, în cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu“ de la Antena Stars.

   

Imagine indisponibilă

FOTO Antena Stars

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite