Andreea Marin a oferit detalii legate de motivele divorţului: „Am făcut pentru omul de alături ce n-am făcut nici măcar pentru rudele de sânge“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andreea Marin, în vârstă de 41 de ani, a lămurit încă o dată aspectele legate de motivele despărţirii de Tuncay Öztürk, explicând că nu doreşte să mai accepte compromisuri nici măcar de dragul persoanei iubite.

Invitată la emisiunea „Vorbeşte lumea“, de la Pro TV, Andreea Marin a fost întrebată de Cove, fostul său coleg de la „Surprize-Surprize“, cum face faţă ultimelor schimbări din viaţa sa şi cât de greu este să îţi asumi o astfel de decizie ca persoana publică, într-o lume în care vedetele încearcă pe cât posibil să păstreze aparenţele. Andreea a explicat că a luat decizia de a divorţa de medicul turc Tuncay Öztürk, în vârstă de 30 de ani, deoarece simţea că el nu mai lupta ca şi ea pentru căsnicia lor.

„Într-o familie trebuie să păstrezi aparenţele atâta vreme cât lupţi pentru a menţine această familie pentru că nu poţi să abdici la primul impas. Cauţi soluţii, cauţi să rezolvi lucrurile, însă când îţi dai seama că lupta e unilaterală sau că pur şi simplu unul trage şi celalat nu mai face acelaşi efort, atunci când simţi că nu mai merită pentru tine, pentru că tu ştii care sunt criteriile după care socoteşti dacă e bine sau nu e bine, iei o decizie. Eu nu sunt genul de femeie care să trăiască într-un compromis. Nu e infatuare, e pur şi simplu conştientizarea faptului că ştiu ce vreau de la viaţă, atâta vreme cât eu dăruiesc tot ce-mi stă în putinţă, pentru că am făcut sacrificii mari“, a declarat realizatoarea de televiziune.

Totodată, Andreea a mărturisit că sacrificiile făcute pentru fostul său soţ nu au fost apreciate de acesta la adevărata lor valoare. „Am făcut pentru omul de alături ce n-am făcut pentru nimeni în viaţa mea, nici măcar pentru rudele de sânge. Când vezi că lucrurile nu sunt apreciate la valoarea lor, eu zic că e bine să ai curajul să spui «nu sunt bine cu ceea ce trăiesc». Nu e o dramă. Eu spun că nu trebuie să fie o dramă nici măcar o despărţire de omul pe care îl iubeşti. Nu pot să spun că am luat această decizie cu zâmbetul pe buze sau cu bucurie, dar cu realism. A fost dragostea mea de la 40 de ani. Iubeşti mai profund, îţi faci altfel de planuri, dar la fel de bine eşti un om mai bine pregătit pentru eşecuri. Eu de la început mi-am asumat că s-ar putea să nu meargă pe termen lung“, a adăugat vedeta.

Întrebată dacă a recurs la tratamente de fertilizare pentru a-i oferi un copil lui Tuncay, Andreea Marin s-a eschivat de la a oferi un răspuns concret, însă a spus că a făcut tot ce i-a stat în putinţă şi pune acest lucru în seama voinţei divine.

„E o întrebare prea intimă şi nu pot să-ţi răspund nici cu da, nici cu nu. Dacă spun ori da, ori nu, înseamnă ori că intru prea mult în intimitatea mea, ori că mint. Nu vreau să mint, spun doar cp am făcut tot ce mi-a stat în putinţă şi la un moment dat, dacă Dumnezeu nu vrea ca ceva să se întâmple, pentru că stie El mai bine decât tine ce e bine şi ce nu pentru tine, acel lucru nu se întâmplă. Eu am un copil, sunt foarte fericită, nu sunt disperată să mai am unul. Dacă pe viitor Dumnezeu va vrea să am unul, bine, nu ştiu dacă voi întâlni vreun om de care să mă ataşez, poate că da, poate că nu, relaţiile sunt un hazard. Eu am trăit mari iubiri în viaţa mea, nu am niciun regret“, a mai spus Andreea Marin.

Andreea Marin şi Tuncay Öztürk s-au căsătorit civil la sfârşitul anului 2013, însă au făcut public acest lucru abia la începutul anului următor. Anul acesta, pe 26 octombrie, Andreea Marin a anunţat pe Facebook că divorţează, fără a oferi detalii sau motivele despărţirii.

Pentru vedeta de televiziune este al treilea divorţ, după cel de afaceristul Cristian Gheorghiţă, cu care a fost căsătorit timp de trei ani, din 1995. Cu Ştefan Bănică Jr. a avut cel mai lung mariaj, de 7 ani, însă la începutul lui 2013 Andreea Marin a anunţat pe Facebook divorţul de cel care este şi tatăl fiicei sale, Violeta. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite