Andreea Marin, "mămica" modei pentru copii

Vedeta a lansat o colecţie de haine la festivalul de la Iaşi. În ultima zi a festivalului Romanian Fashion Week, Andreea Marin a defilat pe podium în cadrul colecţiei pentru copii „Violet“, lansată împreună cu Irina Schrotter.

Ştiri pe aceeaşi temă

Totodată, Andreea Marin Bănică a făcut oficiile de prezentatoare pentru o altă colecţie a Irinei Schrotter.  „Sunt fericită să revin acasă. Vă urez să aveţi copii frumoşi şi multă fericire", le-a transmis Andreea Marin spectatorilor prezenţi joi seara la Sala Polivalentă din Iaşi.

Mai citeşte şi:

Iaşi: Creatorii de modă propun hainele „army“ pentru vară

Nudul, soluţie de criză la Romanian Fashion Week

Finalul festivalului de modă a fost incendiar: două colecţii elegante şi sexy, cea de lenjerie intimă de la Jolidon şi cea de rochii de seară semnată Răzvan Ciobanu, au stârnit admiraţia şi aplauzele spectatorilor.

Surprize plăcute le-au făcut ieşenilor şi creatorii care au participat la secţiunea „Debut".

Citeşte şi:

Cum s-au îmbrăcat vedetele la Romanian Fashion Week (GALERIE FOTO şi VIDEO)

Colecţiile Jolidon şi Răzvan Ciobanu le-au tăiat respiraţia invitaţilor Romanian Fashion Week VIDEO

Moda şi eleganţa s-au mutat pe scenă la Iaşi (VIDEO)


Astfel, Alina Ene, de la Universitatea Naţională de Arte (UNA) din Bucureşti, a creat o colecţie cu un joc inedit de lumini fosforescente, în timp ce Răzvan Vasilescu, absolvent UNA Bucureşti, a realizat colecţia „Mister Genosse", care a îmbinat materiale de construcţie şi haine foarte şic.

Blănurile şi lâna, materiale de bază

Mulţi dintre cei 15 creatori care şi-au prezentat joi colecţiile toamnă/iarnă 2010/2011 au folosit materiale mai puţin prezente în moda ultimilor ani, precum lâna sau blănurile. „Am descoperit că avem la îndemână o resursă valoroasă, care poate fi exploatată. Lâna ne oferă libertate de creaţie iar dacă dăm frâu liber imaginaţiei, lâna poate lua orice formă", a afirmat designerul Angela Vasiliu, care a realizat colecţia „Papucei".

FOTOGALERIE: Cum s-au îmbrăcat vedetele la Fashion Week

Spectacolul nu a fost lipsit de evenimente mai puţin plăcute. Căldura de peste 30 de grade Celsius i-a determinat pe spectatori să-şi transforme invitaţiile la spectacol în evantaie.

FOTOGALERIE: Colecţie cu haine trendy şi cărămizi la Romanian Fashion Week

După ora 22.00, o defecţiune tehnică a întrerupt pentru câteva minute prezentarea creatoarei Alina Ene, ale cărei ţinute trebuiau expuse într-o lumină specială. Alte vedete prezente în capitala Moldovei în ultima seară a Romanian fashion Week au fost Simona Gheorghe şi
Daniela Nane.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările