Andreea Marin o copiază pe Mihaela Rădulescu şi la haine- Revista presei mondene

Andreea Marin o copiază pe Mihaela Rădulescu şi la haine- Revista presei mondene

Noiembrie 2009, la premiera filmului "Ho, ho, ho"

Presa mondenă de azi scrie despre Andreea Marin care o copiază pe Mihaela Rădulescu la haine, Codin Maticiuc care nu vrea să o ia de nevastă pe Anna Lesko sau despre Monica Bîrlădeanu care a primit premiul Bursa Silk Road pentru cea mai bună actriţă. Printre alte subiecte,  Romaniţa Iovan îşi mângâie în public iubitul pe fund, iar Oana Zăvoranu şi-a petrecut noaptea de sâmbătă spre duminică într‑un cimitir.

Ştiri pe aceeaşi temă

Andreea Marin o copiază pe Mihaela Rădulescu şi la haine. Fustă neagră din voal, geacă de piele cu ţinte, multe lanţuri, mănuşi de rocker şi cizme din piele întoarsă. Aşa a venit Andreea Marin îmbrăcată sâmbătă, la premiera filmului „Ho, ho, ho". Şi de această dată ea a copiat-o pe rivala sa de o viaţă, Mihaela Rădulescu, cea care a dat tonul anul trecut, la acest gen de ţinută, scrie Click!.

Codin nu o ia pe Anna Lesko de nevastă
. Probleme pentru cuplul Anna Lesko - Codin Maticiuc. Cei doi nu-şi mai vorbesc de două săptămâni, solista venind neînsoţită la toate concertele şi aţâţând fără rezerve bărbaţii prin cluburi.  Gurile rele spun că motivul pentru care îndrăgostiţii s-ar fi certat este faptul că Don Juan-ul de Dorobanţi se teme să o ceară în căsătorie, scrie Click!.

Monica Bîrlădeanu, cea mai bună actriţă. La cea de-a patra ediţie a Festivalului Internaţional de Film Bursa Silk Road, care s-a încheiat ieri, la Bursa, în Turcia, controversatul film “Francesca”, regizat de Bobby Păunescu, a obţinut nu mai puţin de trei premii, la cele mai importante categorii: cel mai bun film, cea mai bună actriţă şi cel mai bun regizor. Astfel, Monica Bîrlădeanu a obţinut trofeul Bursa Silk Road pentru cea mai bună actriţă, iar Bobby Păunescu a fost recunoscut drept cel mai bun regizor. “Francesca” a primit, de asemenea, şi premiul pentru cel mai bun film din cadrul festivalului, scrie Libertatea.

A scăpat de copil ca să se giugiulească.  Creatoarea de modă Romaniţa Iovan a fost surprinsă de paparazzii, sâmbătă, în timp ce, în prezenţa fiului ei, Albert Iovan, şi a câtorva prieteni de familie, îşi mângâia pe fund iubitul în public, cu gesturi tandre şi nu prea discrete, scrie Cancan.

Zăvo, la miezul nopţii, în cimitir. Oana Zăvoranu şi-a petrecut noaptea de sâmbătă spre duminică într‑un cimitir, printre morminte. Nu pentru cine ştie ce ritual magic, ci pentru filmarea promo-ului noii sale emisiuni de la OTV, “Judecata de apoi”. Deşi nu se teme de strigoi şi nici nu crede în ei, vedeta a avut asupra ei mai multe talismane primite de la colegii ei din echipă. Show-ul va fi difuzat, începând cu 28 noiembrie, în fiecare sâmbătă, de la ora 21.30, scrie Libertatea.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările