Andreea Marin, atacată de câini. Vedeta a iscat un scandal cu vecinii: „Să nu vă plângeţi apoi că i-am omorât“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andreea Marin (41 de ani) a avut parte de un incident neplăcut, fiind atacată de câini în timp ce se afla pe stradă. Vedeta a sesizat autorităţile şi a avut o dispută cu vecinii care îngrijeau câinii. Incidentul a fost surprins de un trecător în timp ce Andreea Marin a început să vorbească fără perdea.

„Nu este normal să îţi fie frică să mergi pe strada ta şi să-ţi fie frică de câini“

Andreea Marin spune că a fost atacată de trei câini comunitari „adoptaţi“ de vecini, în zona în care locuieşte, în timp ce se plimba cu bicicleta. Vedeta a declarat că vecinii i-au lăsat liberi pe stradă, fără a lua în considerare că acest lucru poate fi periculos. Astfel, recent, în timp ce se îndrepta spre casă, câinii s-au năpustit asupra ei. „Am fost atacată de trei dulăi. Am avut noroc că mă suna în acel moment cineva care era cu maşina în faţa porţii mele şi a auzit prin telefon ce se întâmplă: lătratul câinilor care era foarte puternic şi vocea mea care a devenit precipitată. Persoana respectivă s-a urcat imediat la volan şi a venit câteva sute de metri către mine, dispersând câinii şi salvându-mă“, a declarat Andreea Marin pentru „Libertatea“. „De aici (n.r. - din cartierul în care locuieşte) nimeni nu a ieşit să mă ajute. Nu este normal să îţi fie frică să mergi pe strada ta şi să-ţi fie frică de câini. Şi eu am câine, dar nu este un pericol pentru nimeni“, a mai zis ea pentru Kanal D.

După incident, „Zâna Surprizelor“ a făcut plângere la primăria Voluntari cu ajutorul unui alt vecin, avocat de profesie, care avusese şi el aceeaşi experienţă neplăcută cu copilul său şi care făcuse aceste demersuri înaintea ei. Mai mult, se pare că Andreea Marin a chemat hingherii. În momentul în care autorităţile s-au deplasat la faţa locului, vecinii au avut părerile împărţite. În timp ce unii au înţeles punctul ei de vedere şi i-au dat dreptate, alţii au recunoscut că nu cunoşteau legea şi considerau că e normal să lase animalele libere, întrucât îi hrăneau şi aveau carnete de sănătate.

„Mi-am luat ce trebuie ca să mă apăr de ei, dacă mă atacă, eu acţionez“

La faţa locului a fost prezent şi un trecător care a filmat-o pe Andreea Marin în timp ce îşi vărsa năduful. Clipul video a fost postat pe Facebook de ALF România, organizaţie pentru protecţia animalelor, Andreea Marin fiind surprinsă în timp ce spune: „Eu mi-am luat ce trebuie ca să mă apăr de ei, arme legale, ca să zic aşa. Dacă îi mai văd afară şi mă atacă vreunul, eu acţionez. Să nu vă plângeţi apoi că i-am omorât, îmi pare rău. Îmi spuneţi dumneavoastră că nu m-au atacat, îmi garantaţi asta? Mă doare în c*r de garanţia dumneavoastră“.

„În final Poliţia şi autorităţilor le-au spus clar vecinilor că trebuie să îngrijească animalele în interiorul curţii şi să şi le asume, iar când vor să iasă trebuie să le însoţească şi să le pună borniţă, dacă sunt agresive. Mi-a confirmat telefonic un domn că a luat câinii în adăpostul său privat şi că îi va adopta pe cei luaţi deja de autorităţi“, a afirmat Andreea Marin pentru „Libertatea“.

Internauţii, deranjaţi de atitudinea vedetei

Pe contul de Facebook al organizaţiei, internauţii şi-au exprimat opinia cu privire la comportamentul vedetei. „Preţuieşte viaţa, Andreea Marin! Poate dacă le dădeai un os de la masa ta îţi erau prieteni!“, „Tot timpul a fost o prefăcută! Nu e ceva nou, din păcate“, „Jalnică fiinţă! Îşi va educa copilul să urască animalele. Îmi e greaţă de astfel de oameni“, „Zână în spume...“, „Ruşine zână parvenită“, „Ce vocabular de mahala are zâna“, au fost o parte din comentariile internauţilor.

Explicaţiile Andreei Marin

„Strada pe care locuiesc este în formă de L şi pe bucata lungă de stradă, vecinii hrănesc câini mari, care pot fi periculoşi şi chiar sunt, drept dovadă ce mi s-a întâmplat mie în urmă cu câteva zile. zile. Nu îi ţin în curte, ci în faţa porţii. Din păcate, aceşti câini, chiar dacă sunt îngrijiţi de ei, nu sunt prietenoşi cu alţi oameni care nu sunt din familia lor. Aşa că de trei ani de zile, de când locuiesc acolo, multe persoane care au venit la mine pe jos, mi-au spus că nu mai vin decât dacă vin eu cu maşina să le iau de la strada principală, pentru că le e teamă din cauza câinilor. Două dintre ele au fost şi atacate de animale, precum şi un copil mic de câţiva anişori. Eu plecând şi venind doar cu maşina până de curând, nu am trait direct o experienţă neplăcută, pentru că în maşină eram protejată“, a mai povestit Andreea Marin pentru „Libertatea“.

„Este firesc să ne dorim să mergem fără frică pe strada pe care locuim sau în localitatea noastră. La fel de firesc este ca fiecare om să înţeleagă legile care protejează oamenii, dar îmi doresc ca şi animalele să fie tratate cu respect şi cu grijă. Eu însămi am multe animale acasă, inclusiv un câine, şi am mare grijă de ele“, a concluzionat ea. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite