Andreea Marin, apariţie surpriză alături de doi dintre copiii lui Ştefan Bănică

Andreea Marin, apariţie surpriză
alături de doi dintre copiii lui Ştefan Bănică

Andreea Marin, alături de Violeta şi Radu FOTO Rtv.ro

Andreea Marin a fost surprinsă la Gala Premiilor Uniunii Cineaştilor din România alături de fiica sa Violeta şi fratele acesteia, Radu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Andreea Marin a fost însoţită la Gala Premiilor Uniunii Cineaştilor din România de fiica sa Violeta şi de fiul cel mare al lui Ştefan Bănică Jr., Radu Ştefan. Violeta a venit la eveniment pentru a-l susţine pe fratele ei mai mare, care a fost admis la Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografie. 

Violeta a refuzat să intre în incinta Teatrului Naţional până la sosirea fratelui ei, Radu Ştefan Bănică. „Ştiu că e greu de crezut, dar e aproape cât mine. Am venit cu Violeta şi cu frăţiorul ei, Ştefănel, care acum e student la Actorie. În seara asta, Violeta a venit mai mult pentru frăţiorul ei”, a declarat Andreea Marin pentru Libertatea.

„Sunt foarte mândru de băiatul meu cel mare, Radu Ştefan, care a devenit student, intrând printre primii admişi la UNATC, secţia Actorie”, a scris Ştefan Bănică jr despre fiul său, pe Facebook.

Ştefan Bănică mai are un băieţel cu Lavinia Pârva.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările