Andreea Esca, selfie cu Papa Francisc în avion. Fotografia a strâns mii de like-uri

Andreea Esca, selfie cu Papa Francisc în avion. Fotografia a strâns mii de like-uri

Andreea Esca FOTO Arhivă Adevărul

Prezentatoarea Ştirilor Pro TV, Andreea Esca (46 de ani), s-a aflat cu Papa Francisc în avion, în drum spre România, iar cei doi s-au fotografiat. Imaginea a fost postată în mediul online şi a strâns mii de like-uri.

Andreea Esca, aflată la bordul aeronavei cu care Papa Francisc a ajuns în România, a profitat de moment pentru a realiza o fotografie împreună cu Suveranul Pontif. 
 
Selfie-ul cu cei doi a fost postat de prezentatoarea TV pe contul său de Instagram, alături de descrierea: „Bine ai venit în România“. 
 
În doar trei ore de la publicare, fotografia cu Andreea Esca şi Suveranul Pontif a fost apreciată de mai mult de 39 de mii de fani. 
 
Înainte de întâlnirea cu Papa Francisc, Andreea Esca mărturisea: „Sunt extrem de onorată că am fost selectată să fac parte din echipa de jurnalişti care îl va însoţi pe Papa Francisc în avionul papal spre România şi înapoi către Roma. Sunt şi foarte emoţionată; nu m-am gândit niciodată că voi fi atât de aproape de Papa. Sunt curioasă dacă voi simţi o emoţie aparte când voi ajunge în preajma Sfântului Părinte şi acum îmi fac lecţiile ca să fiu cât mai bine pregătită. Această întâlnire este, pentru mine, încă o dovadă că am avut mereu un înger protector“.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Welcome to Romania! @franciscus ❤️🙏 @stirileprotvro

A post shared by Andreea Ioana (@andreeaesca) on

 

Papa Francisc a ajuns vineri, 31 mai, în România. Suveranul Pontif a fost întâmpinat pe aeroportul Otopeni de Klaus Iohannis şi Carmen Iohannis. 

În cele trei zile ale şederii sale în România, 31 mai - 2 iunie, pe lângă întâlnirile cu comunităţile catolice locale, Sfântul Părinte va avea întâlniri la Bucureşti cu autorităţile, cu societatea civilă şi corpul diplomatic, cu Patriarhul Daniel şi Sinodul Permanent al Bisericii Ortodoxe Române. La Iaşi se va întâlni cu tinerii şi familii, iar la Blaj cu comunitatea romă. Potrivit reprezentanţilor Bisericii Catolice, Papa Francisc va celebra în România trei Sfinte Liturghii, la Bucureşti, Şumuleu Ciuc şi Blaj. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: