Andreea Berecleanu, de la televiziune pe scena teatrului

Andreea Berecleanu, de la televiziune pe scena teatrului

Andreea Berecleanu, prezentatoare Observatorului, va juca într-o piesă de teatru FOTO Facebook

Andreea Berecleanu, realizatoarea Observatorului de la Antena 1, va juca în spectacolul „Lecţia de violoncel“, alături de Radu Beligan. Cu toate acestea jurnalista va interpreta rolul care îl cunoaşte cel mai bine: prezentatoare de ştiri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Maestrul Radu Beligan îşi va sărbători cea de-a 95-a aniversare în locul unde şi-a petrecut cea mai mare parte a vieţii: pe scenă. Acesta va juca pe scena Teatrului Metropolis în piesa „Lecţia de violoncel“. 
 
Actorul va juca rolul unui parlamentar român aflat în atenţia presei. Pe scenă apare şi Andreea Berecleanu, care, la invitaţia regizorului Felix Alexa, a acceptat să joace rolul pe care îl cunoaşte cel mai bine. Astfel, jurnalista a renunţat la pupitrul ştirilor de la Antena 1 pentru a prezenta pe o altfel de scenă un eveniment din viaţa personajului interpretat de Radu Beligan
 
„Acolo unde este o premieră mondială, de ce să nu fiu şi eu? Este vorba despre faptul că maestrul Radu Beligan împlineşte 95 de ani odată cu această piesă, pe 14 decembrie. Este fabulos ca noi să trăim şi să-l omagiem odată cu această premieră“, a declarat jurnalista. 
 
Spectacolul „Lecţia de violoncel“ îi mai aduce pe scenă pe fiica lui Radu Beligan, Lamia Beligan, Tania Popa, Rodica Ionescu şi Marius Manole. 
 
„Este o piesă care pune în valoare tot umorul, cinismul şi farmecul domnului Radu Beligan şi al celorlalţi actori“, este de părere Felix Alexa, regizorul piesei. 
 
Piesa se va juca săptămâna viitoare, pe 9, 10 şi 16 decembrie, iar pe 14 decembrie, chiar de ziua lui Radu Beligan, actorul va oferi o reprezentaţie pentru apropiaţii din lumea teatrului.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: