Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator în timpul naşterii. Soţul vedetei: „Vă vom ţine la curent cu starea ei de sănătate“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul George Burcea, soţul Andreei Bălan, a anunţat că artista a suferit un stop cardio-respirator în timpul operaţiei de cezariană prin care a adus-o pe lume pe a doua fetiţă a cuplului, precizând însă că medicii au reuşit să o stabilizeze.

Cântăreaţa Andreea Bălan (34 de ani) a născut o fetiţă prin cezariană, însă se pare că în timpul procedurii au apărut complicaţii, iar vedeta a intrat în stop cardio-respirator. Potrivit declaraţiilor făcute de soţul ei, medicii au reuşit să o stabilizeze, iar bebeluşul este, de asemenea, în afara oricărui pericol. 

„În urma zvonurilor care au tot circulat, doresc să confirm că, într-adevăr, Andreea a suferit un stop cardio-respirator. În acest moment ea este stabilă. Fetiţa noastră, Clara Maria, este sănătoasă şi cântăreşte 3.2 kilograme. Mulţumim întregii echipe medicale Sanador pentru profesionalismul de care a dat dovadă. Vă mulţumim pentru mesaje şi vă vom ţine la curent cu starea de sănătate a Andreei“, a anunţat George Burcea într-un mesaj publicat pe pagina de Facebook a soţiei sale. 

Andreea Bălan şi soţul său, actorul George Burcea (31 de ani), au devenit părinţi pentru a doua oară. Cei doi mai au o fetiţă, Ella Maya, în vârstă de doi ani. 

   

Înainte de a intra în sala de operaţii, artista a mărturisit că are emoţii, dar şi că este pentru ultima dată când apare cu o burtică de gravidă. „O să o cheme Clara Maria. Este un nume scurt, frumos. Şi o să o cheme Burcea-Bălan, în loc de Bălan-Burcea. O să fim o familie cu patru nume diferite“. Soţul ei ar fi ales numele Maria, ca un tribut adus bunicii care l-a crescut şi care l-a învăţat foarte multe lucruri, fără a şti că şi pe una dintre bunicile Andreei o cheamă tot Maria. 

Când a anunţat că este însărcinată pentru a doua oară, Andreea a mărturisit că dintotdeauna a ştiut că va fi mama a doi copii: „Acum patru ani, mi-am făcut o listă şi am scris pe ea că vreau ca în următorii doi ani să întâlnesc un bărbat cu care să am doi copii, şi după doi ani, recitind lista, deja aveam soţul şi un copil. Atunci am refăcut-o şi am scris că vreau încă un copil în următorii doi ani“. 

  

Andreea Bălan s-a căsătorit în anul 2017 cu actorul George Burcea (31 de ani). Cei doi au împreună două fetiţe, pe Ella Maya, în vârstă de doi ani, şi pe nou-născuta Clara Maria. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite