Andreea Bălan publică ameninţările cu moartea primite pentru că susţine LGBT: „Ce fac unii oameni care se consideră credincioşi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreaţa Andreea Bălan, în vârstă de 34 de ani, a dezvăluit că a primit comentarii agresive, injuriişi chiar ameninţări cu moartea după ce s-a poziţionat împotriva referendumului pentru familia tradiţională. Artista le-a răspuns celor care au jignit-o printr-o postare publică.

Andreea Bălan s-a poziţionat anti-referendum şi i-a îndemnat pe oamenii la boicot, asta determinând „oamenii care se cred credincioşi“, după cum îi numeşte artista, să îi adreseze mesaje agresive şi chiar ameninţări cu moartea: 

„Cârpă ce eşti, să înfunzi iadul!“, „Tu şi alţii veţi fi blestemaţi că aţi prostit atâta lume. Sper să mori în chinuri grele. Blestemată să fii tu şi neamul tău!“, „Cine are benzină? Brichetă am eu. Dacă îi place să se joace cu focul, hai să o stropim cu benzină şi să îi dăm foc“, „Pune-ţi pistolul în gură. Apăs eu pe trăgaci“, sunt câteva dintre comentariile pline de ură primite de Andreea Bălan. 

Cântăreaţa le transmite celor care merg pe premisa „aşa a vrut/zis Dumnezeu“ că atitudinea lor nu demonstrează nici de departe că sunt persoane credincioase şi le explică acestora ce înseamnă pentru ea religia, dar şi despre efectul de bumerang care există în univers: 

„Ce fac unii oameni care se cred credincioşi – blesteamă, ameninţă cu moartea, chiar omoară (Isis) şi îşi justifică faptele malefice şi oribile prin «aşa a vrut/zis Dumnezeu/Allah». Asta nu e religie, dragilor! Prin religie şi credinţă eu înţeleg iubire, calm, toleranţă, acceptare şi ajutor pentru semenii tăi. Toate aceste gânduri sau fapte negative şi malefice se vor întoarce la cei care le emit în univers sub o formă sau alta. Nimic nu rămâne neplătit“. 

   

Vedeta şi-a expus anterior şi punctul de vedere referitor la banii cheltuiţi pe scrutin, care ar fi putut fi folosiţi pentru construirea a două spitale de oncologie şi speră ca oamenii care au atacat-o în mediul online „să realizeze cât de penibili au fost şi cât nonsens a avut toată această poveste“, în contextul eşecului referendumului.

„Cu banii cheltuiţi pe acest referendum inutil se puteau face două spitale de oncologie cu tot ce e necesar. Sper ca toţi cei care mi-au adresat injurii (şi chiar ameninţări cu moartea) să realizeze cât de penibili au fost şi cât nonsens a avut toată această poveste“, este mesajul transmis de artistă pe contul de Facebook. 

   

Mai multe vedete şi artişti s-au alăturat campaniei online „Iubirea nu se votează“, care a avut drept scop boicotarea referendumului ce a avut loc weekend-ul trecut. Având sloganul „Iubirea nu se votează“, artiştii au transmis mesaje video în care explică de ce ei nu merg la vot şi îndeamnă românii să nu se prezinte, la rândul lor, la urne.

Şi Andreea Bălan, o susţinătoare declarată a comunităţii LGBT, şi-a exprimat opinia cu privire la referendumul pe tema familiei tradiţionale şi a îndemnat românii la boicot: 

„Eu susţin egalitatea. Eu susţin iubirea. Eu cred că nu alegi pe cine iubeşti. Trebuie să mergi acolo unde te duc sufletul şi iubirea, altfel nu vei fi fericit. Din acest motiv, consider că acest referendum este inutil pentru că dragostea şi familia nu se scriu în legi. Nu voi merge la vot pentru că iubirea nu se votează“, spunea Andreea Bălan. 

Prezenţa la vot la referendumul de modificare a Constituţiei în sensul redefinirii familiei a fost de 20,96 la sută, nefiind validat.

   

Potrivit BEC, numărul de voturi pentru modificarea Constituţiei, adică răspunsul „DA“, a fost de 3.461.581 de persoane, ceea ce reprezintă 91,61% din numărul participanţilor. 6,42% din numărul participanţilor a votat „NU“ la referendum (242.771), iar 74.414 (1,97% dintre participanţi) şi-au anulat votul.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite