Andreea Bălan a postat o imagine în care apare alături de fetiţa ei şi a făcut primele declaraţii: „Mi-am luat fetiţa în braţe după două zile de luptă ca să trăiesc“

Andreea Bălan a postat o imagine în care apare alături de fetiţa ei şi a făcut primele declaraţii: „Mi-am luat fetiţa în braţe după două zile de luptă ca să trăiesc“

Andreea Bălan a născut primul copil tot prin cezariană, la aceeaşi clinică privată FOTO Arhivă personală/Facebook Andreea Bălan

Cântăreaţa Andreea Bălan (34 de ani), care a suferit un stop cardio-respirator în timpul naşterii prin cezariană, a transmis primul mesaj şi a publicat prima imagine în care apare alături de fetiţa ei. În plus, vedeta a dezvăluit care a fost complicaţia care i-a pus viaţa în pericol.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cântăreaţa Andreea Bălan a transmis primul mesaj după ce şi-a revenit în urma stopului cardio-respirator suferit pe 4 martie, în timpul naşterii celui de-al doilea copil. 

Vedeta le-a mulţumit fanilor pentru mesajele de încurajare, dar şi medicilor care i-au salvat viaţa. 

De asemenea, Andreea Bălan a dezvăluit că o embolie amiotică a fost cauza stopului cardio-respirator. 

„Dragii mei, abia astăzi mi-am luat fetiţa, pe Clara Maria, în braţe, după două zile de luptă ca să trăiesc. Vă mulţumesc din suflet tuturor pentru mesajele frumoase, le-am citit pe toate! Şi mulţumesc din inimă doctorilor care mi-au salvat viaţa! Ceea ce mi s-a întâmplat mie se întâmplă o dată la 80.000 de cazuri şi se numeşte embolie amiotică, iar medicii de aici au fost promţi şi imediat au intervenit şi au luat cele mai bune decizii ca eu să trăiesc“, a scris Andreea Bălan în dreptul unei imagini în care îşi strânge bebeluşul la piept. 

Andreea Bălan, alături de cea de-a doua fetiţă a ei FOTO Arhivă personală/Facebook Andreea Bălan
 
Într-o intervenţie la Antena 3, Doru Herghelegiu, medicul care a fost solicitat să intervină, a explicat că a fost o situaţie critică, iar rata de supravieţuire în cazul apariţiei unei astfel de complicaţii este de doar 10%.
 
Medicul a subliniat că au fost făcute în timp util toate manevrele, resuscitarea Andreei Bălan a durat un minut, însă nu i-au fost afectate funcţiile cerebrale: „Starea ei este bună, este conştientă, a intrat în comunicare cu familia, cu medicii. Probabil se va recupera foarte repede. Nu sunt urmări. Copilul e bine“.  
 
Cântăreaţa Andreea Bălan (34 de ani) şi actorul George Burcea (31 de ani), care s-au căsătorit în 2017, au devenit părinţi pentru a doua oară. Cei doi mai au o fetiţă, Ella Maya, în vârstă de doi ani. 
   

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: