Andreea Bălan are un nou iubit. Cine este bărbatul FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreaţa Andreea Bălan (36 de ani) are un nou iubit, după şase luni de la despărţirea de soţul ei, actorul George Burcea (32 de ani). Cei doi au fost surprinşi împreună pe litoral.

Andreea Bălan şi George Burcea s-au despărţit în urmă cu şase luni şi se află în proces de divorţ. Cei doi au împreună două fetiţe, pe Ella (3 ani) şi Clara (1 an). 

După mai multe zvonuri privind o nouă relaţie, cântăreaţa a fost surprinsă la mare, în Vama Veche, alături de noul ei iubit. Este vorba de Tiberiu Alexandru Argint, în vârstă de 36 de ani, scrie Click!

Bărbatul este fratele Soniei Argint Ionescu, prezentatoarea emisiunii „Vreau să fiu sănătos”, de la TVR1. Tânărul nu a fost însă atras de televiziune, ci de arhitectură. 

FOTO Click!

image

Potrivit informaţiilor publicate pe conturile sociale, Tiberiu a urmat Şcoala Germană Hermann Oberth din Bucureşti, apoi Colegiul Tehnic de Arhitectură „I.N.Socolescu“. A rămas în zona aceasta şi a absolvit şi cursurile Universităţii de Arhitectură din Bucureşti. 

Are o afacere în domeniul designului de interior şi este manager de vânzări la „Bang&Olufsen“, o companie daneză care proiectează şi produce aparate audio, televizoare şi telefoane.

Andreea Bălan şi George Burcea s-au căsătorit religios pe 15 septembrie, după cununia civilă care a avut loc pe 10 august. Cei doi se află în proces de divorţ. Potrivit sursei citate, Andreea şi Tiberiu ar fi împreună de 3 săptămâni. 

image

Tiberiu Alexandru Argint  FOTO Facebook 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite