Andrea Bocelli îşi cere scuze public pentru declaraţiile prin care a minimalizat gravitatea pandemiei de coronavirus

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tenorul italian Andrea Bocelli
Tenorul italian Andrea Bocelli

Tenorul italian Andrea Bocelli şi-a cerut scuze miercuri pentru declaraţiile în care a minimalizat gravitatea pandemiei de coronavirus.

  Tenorul italian Andrea Bocelli şi-a cerut scuze miercuri pentru că a părut că diminuează ameninţarea coronavirusului spunând că nu cunoaşte pe nimeni care a fost internat la Terapie Intensivă, comentarii care i-au înfuriat pe mulţi italieni şi au declanşat o furtună de critici pe reţelele sociale.

Într-un mesaj video publicat pe Facebook, Andrea Bocelli şi-a cerut iertare pentru orice suferinţă provocată compatrioţilor săi. „Nu am avut intenţia de a îi ofensa pe aceia care avut de suferit din cauza COVID-19”, a spus artistul.

Luni, în plenul Senatului, Andrea Bocelli a spus că situaţia nu ar fi putut fi atât de gravă cum susţineau autorităţile, pentru că nu cunoaşte pe nimeni care a fost internat la Terapie Intensivă. Artistul a îndemnat oamenii să nu respecte regulile de siguranţă încă în vigoare.

Oficialii din domeniul sănătăţii l-au criticat şi furia s-a declanşat pe reţelele sociale, cu un hashtag pe Twitter #BocelliVergognati (Să-ţi fie ruşine, Bocelli), care a devenit viral.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite