Andra şi Cătălin Măruţă, botez de 70.000 de euro pentru Eva Maria Ioana: invitaţii cu cristale Swarovski, meniu exclusivist şi decor inspirat de îngeri

Andra şi Cătălin Măruţă, botez de
70.000 de euro pentru Eva Maria Ioana: invitaţii cu cristale
Swarovski, meniu exclusivist şi decor inspirat de îngeri

Andra şi Cătălin Măruţă o vor boteza pe Eva la aceeaşi biserică la care a fost botezat şi David FOTO Wise Events

Cântăreaţa Andra (29 de ani) şi moderatorul Cătălin Măruţă (37 de ani) vor cheltui 70.000 de euro pentru botezul micuţei Eva Maria Ioana. În această sumă intră meniuri exclusiviste, invitaţii cu cristale Swarovski, ţinute asortate şi momente artistice. Botezul are loc la aceeaşi biserică la care a fost creştinat şi David.

Ştiri pe aceeaşi temă

Andra şi Cătălin Măruţă îşi vor creştina fiica, Eva Maria Ioana, duminică, la Biserica „Sf. Fanurie“, din Bucureşti. Andra şi Cătălin Măruţă o vor boteza pe Eva la aceeaşi biserică la care a fost botezat şi David. Pentru acest eveniment, cele două vedete au plătit aproximativ 70.000 de euro, bani în care intră un decor fastuos şi un meniu exclusivist, arată ziarulring.ro.

Invitaţii cu cristale Swarovski pentru 300 de invitaţi

La botezul care va avea loc la Aristocrat Events Hall sunt aşteptaţi peste 300 de invitaţi, tematica şi decorul sunt inspirate de îngeri, interiorul sălii va fi alb cu flori rare, iar invitaţiile vor avea imprimate cristale Swarovski. Naşii fiicei celor doi vor fi doi buni prieteni ai acestora. Pe lângă Andra, care va cânta alături de trupa Advahov din Chişinău, la petrecere vor mai concerta Ionuţ Dolănescu, Maria Ciobanu şi Direcţia 5.

Andra spune că botezul va fi un eveniment de proporţii din moment ce cuplul are multe rude şi foarte mulţi prieteni care doresc să fie prezenţi. „Ne-am propus să organizăm un botez unde să fim alături de prieteni şi familie. În consecinţă, va fi un eveniment cu multă lume! Noi avem mulţi prieteni, rude, deci ar fi total nerealist să ne propunem un botez restrâns. S-ar supăra toţi pe noi. Fetiţa va avea aceiaşi naşi ca şi David. E vorba de Arpi şi Ane, prietenii noştri buni, care sunt ca o familie, fac parte din viaţa noastră, din sufletul nostru. Cred că sunt cei mai potriviţi oameni pentru creştinarea fetiţei noastre, ei ne cunosc perfect, împărţim atâtea stări şi amintiri, deci ştiu sigur că gestul lor e pornit din inimă“, a mărturisit Andra pentru unica.ro.

Decoraţiuni şi aranjamente de 15.000 de euro

Fiecare meniu gândit pentru invitaţi va costa 70 de euro, afirmă surse din organizare pentru ziarulring.ro. Pe lângă meniuri, decoraţiunile, florile şi aranjamentele costă, potrivit aceeaşi surse, aproximativ 15.000 de euro, momentele artistice depăşesc 15.000 de euro, iar costumele cuplului ajung la 20.000 de euro.

Ţinute de 20.000 de euro

„Cătălin, fiul lui David, dar şi tatăl lui şi al Andrei vor avea costume asemănătoare, create de Filip Cezar, iar Andra şi fiica sa vor purta rochii aproape la fel, ca şi mama Andrei şi a lui Cătălin Măruţă. Creaţiile, accesoriile şi încălţămintea se ridică la aproximativ 20.000 de euro“, a declarat sursa pentru ziarulring.ro. „Eu şi David vom fi asortaţi. Vom avea veste la fel“, a confirmat şi Cătălin Măruţă.

Pe 23 iulie, Andra şi Cătălin Măruţă au devenit părinţi pentru a doua oară, după ce artista a născut fetiţă de nota zece care a primit numele de Eva Maria Ioana, denumită de apropiaţi „copia fidelă a lui Cătălin“. Cei doi mai au împreună un băieţel, David, în vârstă de patru ani. „Eva este o binecuvântare pentru noi toţi. Toţi prietenii îmi spun că să fii tată de fată este diferit, iar eu sunt foarte curios de acest lucru. Atât eu, cât şi Andra, şi David suntem foarte fericiţi şi ne bucurăm că ne-am mărit familia. Un lucru interesant este că Eva are grupa mea de sânge, iar David o are pe cea a Andrei“, spunea atunci moderatorul.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările