Anca Serea, iubita lui Adi Sînă de la Akcent, este însărcinată a patra oară

Anca Serea,
iubita lui Adi Sînă de la Akcent, este însărcinată a patra oară

Anca Serea şi Adi Sînă mai au un băieţel. FOTO Facebook

Anca Serea (32 de ani), prezentatoarea jurnalului Focus Sport de la Prima TV, aşteaptă al doilea copil cu partenerul ei, Adrian Sînă (36 de ani), liderul trupei Akcent, după ce anul trecut au devenit părinţii unui băieţel. Anca Serea mai are doi copii dintr-o căsnicie anterioară.

Ştiri pe aceeaşi temă


Tânăra a recunoscut în cadrul emisiunii „Focus Monden“ de la Prima TV că îşi va mări familia. „Sunt însărcinată în şase luni. A fost o opţiune a noastră, noi considerăm chestia asta ca fiind destul de intimă şi trăim frumuseţea acestui moment“, a zis prezentatoarea de la Prima TV. 

Anca Serea nu ştie încă sexul copilului, însă aceasta a fost o decizie comună. „ Nu am vrut sa stim. Adi este foarte fericit, el chiar işi mai dorea un copilaş“, a recunoscut ea. 

Realizatoarea TV mai are doi copii, David şi Sarah, dintr-un mariaj anterior. Tânăra a povestit pentru Click cum s-a simţit după ce a rămas văduvă la 28 de ani, fiindcă fostul soţ a murit de cancer. „Când trăieşti astfel de momente, nimic şi nimeni nu te poate pregăti. Mi-au rămas nenumărate amintiri frumoase, care mă însoţesc peste tot şi îmi dau putere“, a zis Anca.

Anca Serea şi Adi Sînă s-au cunoscut în urmă cu mai mulţi ani. „Noi ne-am gasit într-un moment dificil din viaţa mea, de aceea îl apreciez şi iubirea mea creşte cu fiecare clipă în care suntem împreună“, a declarat ea pentru „Viva“. „Ne-am intersectat cu mai mulţi ani în urmă, ea lucra la o televiziune muzicală şi mi-a luat un interviu“, şi-a amintit şi Sînă.

Adi Sînă şi băiatul lui. FOTO Facebook

Anca Serea şi-a început cariera în modelling în 1999 şi a apărut pe prima copertă „Cosmopolitan“ din România. De atunci, ea a câştigat concursul Elite Model Look şi a devenit imaginea mai multor branduri internaţionale, precum Head & Shoulders, Alix Avien şi Elite.

Compozitorul şi cântăreţul Adrian Sînă s-a remarcat în formaţia Akcent, la început anilor 2000, alături de Marius Nedelcu, Sorin Brotnei şi Mihai Gruia. În 2011, cântăreţul a făcut parte din echipa juriului X Factor România, iar anul acesta şi-a lansat piesa „Arde ceva“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările