Anca Serea, însărcinată pentru a şasea oară. Declaraţiile vedetei

Anca Serea, însărcinată pentru a şasea oară. Declaraţiile vedetei

Adi Sînă şi Anca Serea FOTO Facebook/Arhivă personală

Anca Serea (38 de ani) este însărcinată pentru a şasea oară şi îi va dărui lui Adrian Sînă (42 de ani) cel de-al patrulea copil. Vedeta a făcut primele declaraţii despre sarcină şi a dezvăluit sexul bebeluşului, dar şi ce nume va primi.

Anca Serea a anunţat că va deveni mamă pentru a şasea oară şi a vorbit pentru prima dată despre sarcina care nu a fost programată, însă a mărturisit că ea şi soţul ei, Adi Sînă, şi-au dorit mereu încă un copil.
 
Vedeta a dezvăluit cum a decurs această sarcină, subliniind că se bucură că au trecut problemele şi că acum se simte în formă foarte bună, deşi anul trecut a ajuns de mai multe ori la spital din cauza anemiei severe cu care se confruntă. 
 
„Mereu am spus că ne mai dorim un copilaş şi iată că minunea s-a întâmplat. Sarcina nu a fost programată, dar se pare că energia gândurilor noastre s-a concretizat undeva în octombrie anul trecut. Primul trimestru de sarcină nu a fost unul prea prietenos, am avut stări specifice acestei perioade, cumulate şi cu anemia mea, pe care o ţin sub control, dar şi cu o tensiune foarte mică“, a povestit Anca pentru revista Unica.
 
Cel de-al patrulea copil pe care Anca i-l va dărui lui Adi Sînă  va fi fetiţă. Cei doi o vor boteza Leeah. „Probabil o va chema Leeah. Ne-am gândit să fie în acelaşi registru biblic“, a declarat Anca Serea pentru Unica, potrivit Libertatea.
 
Anca Serea FOTO Unica/Facebook Anca Serea
 
Anca Serea şi Adrian Sînă mai au împreună trei copii: pe Noah (6 ani), pe Ava (5 ani) şi pe Moise (3 ani). Vedeta Prima TV a mai fost căsătorită, însă a rămas văduvă la numai 28 de ani, după ce soţul său a murit de cancer. Ea i-a dăruit afaceristului Filip Poplingher doi copii, pe David (17 ani) şi pe Sara (10 ani). 
 
Adi Sînă, Ava, Noah, Sara, Moise, Anca Serea şi David FOTO Facebook/Arhivă personală

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: