Anca Serea şi Adi Sînă şi-au botezat al patrulea copil: imagini de la eveniment

Anca Serea şi Adi Sînă şi-au botezat al patrulea copil: imagini de la eveniment

Anca Serea şi Adi Sînă şi-au botezat fetiţa FOTO Mihai Ionescu/Click!

Anca Serea (38 de ani), mamă a şase copii, şi cântăreţul Adrian Sînă  (42 de ani) au creştinat-o pe micuţa Leah-Maria (3 luni) sâmbătă, 16 noiembrie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sâmbătă, 16 noiembrie, Anca Serea şi Adi Sînă au botezat-o pe Leah-Maria, al patrulea copil al cuplului şi al şaselea pentru cea supranumită „mamă eroină“. 
 
Vedeta a publicat imagini de la eveniment pe contul său de Instagram, unde a scris: „A fost o zi tare specială pentru familia noastră, botezul micuţei Leah pe care-l aşteptam cu mari emoţii. Sunt zile pe care nu le vom uita niciodată şi pe care le vom preţui datorită amintirilor frumoase. Vreau să le mulţumesc în primul rând celor care ne-au fost alături şi datorită lor am avut o seară perfectă: copiilor, naşilor, prietenilor“.
 
În fotografii, familia apare atât în biserica în care a avut loc creştinarea micuţei, cât şi de la localul unde s-a desfăşurat petrecerea, dar şi cu tortul şi cake-barul din care au servit invitaţii.
 
 
Anca Serea a optat pentru o rochie grena, supradimensionată în partea de sus şi cu crăpătură adâncă pe picior, la care a asortat o pereche de sandale negre cu toc cui şi bijuterii fine. 
 
La petrecerea care a avut loc la un conac din judeţul Ialomiţa au fost în jur de 100 de invitaţi, fiind prezente mai multe vedete, printre care Cristi Borcea şi Valentina Pelinel, scrie Click!.
 
Anca Serea şi Adi Sînă, alături de copii şi câţiva dintre invitaţi FOTO Mihai Ionescu/Click!
 
Anca Serea a purtat o rochie sexy la botezul celui de-al şaselea copil al ei FOTO Mihai Ionescu/Click!
 
Anca Serea a devenit mamă pentru a şasea oară în august 2019 şi i-a dăruit lui Adi Sînă cel de-al patrulea copil. Anca Serea şi Adrian Sînă mai au împreună trei copii: pe Noah (6 ani), pe Ava (5 ani) şi pe Moise (3 ani). Vedeta Prima TV a mai fost căsătorită, însă a rămas văduvă la numai 28 de ani, după ce soţul său a murit de cancer. Ea i-a dăruit afaceristului Filip Poplingher doi copii, pe David (17 ani) şi pe Sara (10 ani). 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: