Anamaria Prodan, testată pozitiv cu Covid-19: „Mă simt obosită şi îmi petrec majoritatea timpului în pat”

Anamaria Prodan, testată pozitiv cu Covid-19: „Mă simt obosită şi îmi petrec majoritatea timpului în pat”

Anamaria  Reghecampf

Anamaria Reghecampf a fost confirmată cu coronavirus. Impresara a contactat virusul SARS-CoV-2 în urma unei întâlniri cu jucătorii clubului Hermannstadt. Nu mai puţin de opt jucători ai echipei au fost şi ei confirmaţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Anamaria Prodan Reghecampf a fost confirmată cu COVID-19, iar în prezent este izolată. Se pare că vedeta a început să aibă simptome specifice infecţiei cu noul coronavirus după ce s-a întâlnit cu mai mulţi jucători, la o şedinţă a conducerii clubului Hermannstadtla, la Sibiu.

În urma stărilor de rău persistenete, impresara şi-a facut test pentru depistarea coronavirusului şi rezultatul a ieşit pozitiv.

„Am avut noroc că mi am făcut testul şi a ieşit pozitiv chiar în ziua în care copiii mei s-au întors în ţară. Erau la aeroport când am aflat ca am Covid, aşa că nu am apucat să intru în contact cu ei. Mare noroc am avut, altfel le dădeam şi lor. Sunt bine, momentan nu am simptome majore, dar mă simt obosită şi îmi petrec majoritatea timpului in pat”, a declarat Anamaria Prodan pentru Playtech.

Nu mai puţin de opt persoane din cadrul clubului FC Hermannstadt au fost confirmate şi ei cu noul coronavirus. Anamaria Prodan este acţionar la FC Hermannstadt prin fiica sa, Rebecca.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările