Anamaria Prodan, renovare de 350.000 de euro. Cum arată acum vila din Pipera a impresarei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anamaria e foarte mândră de noul aspect al casei şi în special de decoraţiunile luxoase
Anamaria e foarte mândră de noul aspect al casei şi în special de decoraţiunile luxoase

Anul trecut, după ce a venit din Dubai, Anamaria Prodan a simţit nevoia să facă o schimbare şi a început cu renovarea casei din Pipera. A adus o echipă de muncitori, arhitect şi designer, care în trei luni au făcut din casa ei mai ceva ca din palatul lui Gigi Becali. 350.000 de euro au costat-o renovarea şi mobilierul adus din Dubai şi Turcia.

Casa ei se învârte după soare! Aşa se poate spune acum despre Vila somptuoasă situată în Pipera, a Anamariei Prodan. Afacerist a vrut neapărat o schimbare anul trecut, după ce a revenit din Dubai, aşa că a început cu casa. A angajat o echipă de oameni profesionişti, designer de interioare, care pe parcursul a trei luni au muncit intensiv. Ana nu s-a încurcat în detalii când a început marea transformare, aşa că a aruncat tot din casă chiar dacă unele lucruri erau scumpe sau aproape noi: de la mobilier, aşternuturi, până şi tacâmurile au fost aruncate sau date la anumite persoane care aveau nevoie.

Anamaria Prodan s-a inspirat din stilul arăbesc

Inspirată de stilul arabesc, pentru că în ultimii ani a stat tot mai mult acolo, impresara a mers pe opulenţă şi şi-a comandat mobilierul de dormitor şi de living din Dubai şi din Turcia.

Mai multe detalii şi imagini pe Click.ro

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite