Anamaria Prodan, reacţie explozivă. Îi pune la punct pe Reghe, pe fosta soţie şi pe amantă: „Uitaţi-vă unde sunt eu, cât de sus vibrez“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Instagram
Foto Instagram

Divorţul dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf este un prilej pentru femeile din viaţa antrenorului Universtăţii Craiova să se facă auzite, mai nou, pe rând. Practic, Anamaria Prodan este acum lovită din toate părţile!

După ce au fost date publicităţii pozele cu iubita lui Reghecampf, prima soţie a antrenorului, Mariana Pffeifer, aduce şi ea acuzaţii, după 15 ani, la adresa impresarei. Anamaria Prodan a făcut declaraţii explozive, pentru Click!

Toată această situaţie, cu actuala amantă şi fosta nevastă, nu face decât să-i afecteze imaginea lui Laurenţiu Reghecampf, prins la această oră în scandalul de adulter. Anamaria Prodan se dezice, însă, de toate aceste atacuri!

Mariana Pffeifer, prima soţie a lui Laurenţiu Reghecampf, o atacă pe Anamaria Prodan de când a apărut ştirea divorţului în presă. Femeia, de profesie cosmetician în Germania, a făcut acuzaţii la adresa impresarei, afirmând că aceasta s-ar fi culcat cu Laurenţiu Reghecampf în cantonament, chiar de pe vremea când ei erau căsătoriţi. Sexy-impresara zâmbeşte amar la acuzaţiile primei soţii a lui Reghecampf şi ne-a acordat un interviu, în exclusivitate: 

Click!: Anamaria, ce părere ai despre atacurile Marianei Pffeifer la adresa ta? Te acuză, mai nou, că te culcai cu Reghe prin cantonament în timpul căsătoriei lui cu ea.

Anamaria Prodan: Buna ziua, voi vă daţi seama ce viaţă liniştită şi fericită au aceste individe? Vă daţi seama ce fericite sunt când le apare numele în ziar şi apar şi ele în trei rânduri pe final de articol. Vă daţi seama cât de mare e disperarea şi frustrarea lor când o viaţă nu ai putut să ieşi în faţă cu nimic decât căţărându-te pe spatele lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan? Probabil îşi decupează puţinele rânduri din fiecare ziar unde imploră şi cer cu disperare să fie luate în seamă şi şi-l înrămează deasupra patului! Nu am să stau să mă cobor de pe piedestalul de unde tronez să fac „celebre” nişte individe. Stau, totuşi, şi mă gândesc că atunci când îţi moare un copil la o vârstă atât de fragedă înseamnă ca ai multe păcate la activ şi Dumnezeu îţi trage un semnal de alarmă că, de la o anumită vârstă, nu mai poţi căuta celebritatea de fiecare dată pe spatele meu şi al soţului meu. Lucru valabil şi pentru amante şi pentru foste neveste.

Citeşte articolul complet pe Click.ro

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite