Anamaria Prodan, mesaj furibund după pozele de cuplu cu Reghe şi amanta însărcinată! „În viaţă, alegerile ieftine te costă scump“

Anamaria Prodan, mesaj furibund după pozele de cuplu cu Reghe şi amanta însărcinată! „În viaţă, alegerile ieftine te costă scump“

Foto Click!

Începe războiul între Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf! Impresara "a luat foc" după ce în presă au apărut poze de cuplu cu Laurenţiu Reghecampf şi Corinca Caciuc, zisă şi Bilcon. Imediat după apariţia fotografiilor cu cei doi îndrăgostitiţi, îmbrăţişaţi, în excursie la munte, Anamaria Prodan a lăsat amabilităţile la o parte şi a postat un mesaj care anunţă că între ea şi încă soţul ei, Laurenţiu Reghecampf, va începe scandalul de divorţ!

Ştiri pe aceeaşi temă

În urmă cu doar câteva zile, în presă exploda bomba: Larenţiu Reghecampf anunţa public şi ofical că a depus actele de divorţ! Au urmat câteva ieşiri în presă ale impresarei, care a şocat susţinând sus şi tare că ea nu divorţează. Ba, mai mult, impresara refuză să creadă că amanta antrenorului de la Universitatea Craiova ar fi însărciantă în trei luni! Ultima declaraţie a Anei a fost: ”Dacă se doveşte că asta e gravidă, eu divorţez!”

Nu a durat nici 24 de ore şi a venit şi dovada! Spynews.ro a publicat primele poze ale cuplului Reghecampf-Corina Caciuc, în care cei doi se sărută de mama focului. Mai mult, amanta antrenorului le-a arătat şi burtica de gravidă paparazzi-lor Cancan.
 
Fotografiile au venit şi în urma atacului furibund pe care impresara a încercat să-l declanşeze împotriva rivalei sale la inima lui Reghecampf, publicând o serie de acuzaţii despre trecutul dubios al amantei lui Reghecampf. Acestea, însă, s-au întors impotriva impresarei!
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările