Anamaria Prodan, despre presupusa amantă a lui Reghecampf: „Soţul meu nici nu mai ştie ce face”. Cine este Corina, iubita antrenorului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anamaria Prodan susţine că nu ştia de intenţiile soţului său
Anamaria Prodan susţine că nu ştia de intenţiile soţului său

Laurenţiu Reghecampf a depus actele pentru divorţul de Anamaria Prodan. Iniţiativa pare să o fi luat prin surprindere pe soţie.

Antrenorul e decis să divorţeze de cea care îi e soţie de 15 ani. Anamariei Prodan, care a declarat pentru Ştirile Kanal D că nu o cunoaşte pe presupusa amantă a soţului ei. 

Reporter Kanal D: Se zvoneşte că soţul dumneavoastră are o relaţie cu o femeie de oraş. Acel tip care nu ar ajunge niciodată la o femeie puternică, aşa cum dumneavoastră aţi arătat de-a lungul anilor.

Anamaria Prodan: Şi ce să fac eu? Dacă e fată de oraş, să… nu ştiu. Spuneţi-i altcuiva! Spuneţi-i soţului sau cuiva. Dar soţul nu cred că are legături cu fete de oraş. 

Reporter Kanal D: Credeţi că domnul Laurenţiu Reghecampf ştie de trecutul tumultuos al acestei domnişoare?

Anamaria Prodan: Întrebaţi-l pe Reghecampf dacă ştie. Dacă ştie de trecutul tumultuos, eu ştiu?! Nici măcar nu ştiu cine este fata asta, că toată lumea mă întreabă dacă ştiu. Nu ştiu cine este această fată. N-am vorbit cu ea o secundă în viaţa asta. N-o cunosc, nu bat femeile din oraş, n-am văzut femei lângă soţul meu. Probabil că este o chestie din asta şi soţul meu este într-o nebuloasă, de nu mai ştie nici ce declară, nici ce face. Nu ştiu ce să zic.

corina caciuc

Cine este Corina, amanta lui Reghe

Femeia cu care se zvoneşte că Laurenţiu Reghecampf ar trăi o nouă poveste de iubire se numeşte Corina Bilcon, este o brunetă focoasă originară din Deva, ce are 29 de ani şi este poreclită „Gură de aur”.

Corina Bilcon locuieşte în Craiova, unde Laurenţiu Reghecampf antrenează echipa CSU Craiova şi urmează să-i dăruiască acestuia cel de-al treilea copil. Se pare că tehnicianul ar fi vorbit deja cu Mihai Rotaru, patronul CSU Craiova, pentru a le fi naş. Până la marele eveniment, Reghe trebuie să scape de căsnicia cu Anamaria Prodan.

corina caciuc
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite