Amy Winehouse se mută în casă nouă

Amy Winehouse se mută în casă nouă

Amy va locui împreună cu fostul său soţ

Artista britanică Amy Winehouse şi-a cumpărat o vilă în cartierul londonez Camden, acelaşi pe care l-a abandonat în urmă cu un an, considerându-l nociv pentru apucăturile sale.

Ştiri pe aceeaşi temă

După ce s-a împăcat cu fostul său soţ, Blake Fielder-Civil, cuplul va locui împreună, începând de săptămâna viitoare, pe o proprietate a cărei valoare se ridică la 2,8 milioane de euro. Vila are cinci camere, patru băi, o saună, o sală de gimnastică şi un studiou de înregistrări, în care Amy Winehouse va putea lucra la următoarele sale creaţii.

Potrivit presei britanice, controversata artistă locuieşte, în prezent, la un hotel, până când vor fi terminate lucrările de amenajare la noua casă.

După toate aparenţele, Winehouse s-a recuperat după problemele de dependenţă de droguri, care s-au agravat după ce fostul său soţ a intrat la puşcărie. Blake Fielder-Civil a recunoscut că Amy mai are încă anumite probleme cu alcoolul, însă el îi oferă tot sprijinul pentru a putea merge la sesiuni de terapie.

Află, pe adevarul.es, pentru ce a lăsat Amy drogurile

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările