Amy Schumer este însărcinată. Modul inedit prin care a făcut anunţul FOTO

Amy Schumer este însărcinată. Modul inedit prin care a făcut anunţul FOTO

Amy Schumer este însărcinată

Actriţa şi comedianta americană Amy Schumer (37 de ani) a anunţat că este însărcinată şi a dat vestea printr-o postare inedită pe contul de Instagram al unei prietene.

Ştiri pe aceeaşi temă

Schumer a dat primele indicii că este însărcinată publicând o fotografie împreună cu soţul ei, Chris Fischer, în care capetele celor doi apar editate peste o fotografie a Prinţului Harry (33 de ani) cu soţia sa, Meghan (37 de ani). 
 
Ducesa de Sussex este însărcinată şi va da naştere primului copil al cuplului princiar în primăvara anului 2019. 
 
Postarea a avut un link către profilul jurnalistei Jessica Yellin, care a publicat recomandările lui Amy Schumer despre viitoarele alegeri parţiale americane, scrie News.ro.  
 
În anunţ, ea a recomandat pentru alegeri 20 de candidaţi democraţi. Lista se încheie cu cuvintele: „Sunt însărcinată - Amy Schumer“. 
 
 
 
 
Harry şi Meghan FOTO Getty Images
 
Amy Schumer este un autor de succes, a scris scenariul şi a jucat în filmul din 2015 „Trainwreck“ şi este o vedetă vocală în politică, fiind arestată în timpul manifestărilor faţă de numirea judecătorului Brett Kavanaugh la Curtea Supremă la începutul lunii. 
 
Schumer s-a căsătorit cu renumitul chef Chris Fischer (38 de ani) în februarie.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: