Alina Puşcău, la Terapie Intensivă după ce a ajuns la spital infectată cu varianta Delta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alina Puşcău a izbucnit în lacrimi, anunţând că a fost depistată cu noul coronavirus.  Foto: Facebook
Alina Puşcău a izbucnit în lacrimi, anunţând că a fost depistată cu noul coronavirus.  Foto: Facebook

Actriţa Alina Puşcău a fost internată la secţia ATI, după ce luni a anunţat că a fost confirmată cu varianta Delta a coronavirusului.

După ce ieri vedeta a anunţat pe o reţea de socializare că a fost infectată varianta Delta a coronavirusului, spre seară starea ei de sănătate s-ar fi înrăutăţit şi ar fi chemat ambulanţa. Actriţa a fost dusă la spital unde a fost transferată la secţia de Terapie Intensivă, conform Spy News.

Alina Puşcău şi-a ţinut fanii la curent, dar tototdată i-a îngrijorat, postând inclusiv o poză cu branula la mână.

Mi-a afectat plămânii, amândoi plămânii, virusul, şi-mi este foarte greu să respir. Când respir, mă doare aici în capul pieptului ca şi cum ceva s-a rupt. Este foarte, foarte greu virusul ăsta. Eu n-am fost niciodată aşa bolnavă.”, a declarat Alina pentru Observatornews.

Alina Puşcău a luat virusul de la o prietenă care a venit s-o viziteze acasă, fără să ştie că este infectată.

Alina Puşcău: „Simptomele sunt dureri în gât, aşa, înţepătoare, după care simţi că ţi se duce aşa, în jos, şi începe să-ţi ardă plămânii, după aceea, îţi arde stomacul. Simţi aşa că cineva ţi-a tăiat stomacul pe din două, începi să ai frisoane, începi să vomiţi, te doare capul, dar îngrozitor.

Timp de nouă zile a stat acasă şi s-a tratat cu antibiotic.

Alina Puşcău, model: Sunt o persoană foarte ambiţioasă şi zic: Nu, eu o să trec peste asta. E doar o răceală, e doar.. Şi tot mă ambiţionam negativ că o să trec. De-abia mă târam, mă ţineam de masă, mă ţineam de pat.

Galerie foto 

Ieri, pe site-urile de socializare, Alina Puşcău a izbucnit în lacrimi, anunţând că a fost depistată cu noul coronavirus.

„Este Covid, mă omoară. Îmi distruge viaţa. E aşa de greu. Virusul îmi atacă toate organele. Nu pot să mă ridic în picioare, mai mult decât să fac câţiva paşi. Am contactat varianta Delta şi este foarte greu. Am dureri de cap, vărsături. Este cel mai greu lucru pe care le-am trăit în viaţa mea. Este foarte greu pentru mine, este extrem de greu. Covid-ul nu este de joacă. Vă rog luaţi-l în serios, faceţi-vă vaccinul, aveţi grijă că este foarte periculos”, a spus Alina Puşcău.

„Virusul ăsta te distruge, îţi distruge tot în organism. Mi-a atacat plămânii, mi-a atacat rinichii. Este extrem de greu, să respiri, să vorbeşti. Astăzi este a noua zi şi este foarte greu, abia pot să mănânc. Mă uit la televizor ca să pot să nu mă simt singură în casă, este foarte greu”, a mai spus Alina Puşcău. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite