Alina Borcea o atacă dur pe Valentina Pelinel, după ce a aflat că tatăl copilului ar putea fi chiar soţul ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

SCANDAL Fotomodelul a vorbit într-un interviu despre sarcina sa, iar Alina Borcea a atacat-o violent când a aflat că fostul acţionar de la Dinamo, în prezent încarcerat la Poarta Albă, ar putea fi tatăl copilului

Valentina Pelinel, în vârstă de 35 de ani, a anunţat că este însărcinată cu primul copil, însă zvonurile că tatăl ar fi Cristian Borcea - fostul acţionar de la Dinamo aflat în puşcărie după condamnarea din „Dosarul Transferurilor“ - au stârnit un scandal de proporţii.

„Sunt foarte fericită să pot împărtăşi cu voi cea mai frumoasă veste: voi deveni mamă şi în acest moment pot confirma această ştire. Chiar azi am fost la medic şi totul merge perfect, aşa că mi-am dorit să fiţi primii care se bucură împreună cu mine. Ştiu că acum se fabrică multe ipoteze şi scenarii, de aceea am aşteptat să confirm o veste aşa de importantă doar în momentul în care am fost sigură de ea“, a anunţat Valentina Pelinel, luni, pe contul de Facebook.

„O zdreanţă... Eu ştiu că e o stearpă“

În timp ce Pelinel primea felicitări de la fani, Alina Borcea îşi vizita soţul în arest, iar la ieşire era foarte nervoasă, jignind-o în faţa ziariştilor pe presupusa amantă: „O zdreanţă. Noi avem o familie fericită şi solidă. Ea e o femeie de moravuri uşoare. Nu ştiu dacă e gravidă. Eu ştiu că e o stearpă.“

În aceeaşi seară, fotomodelul a oferit un interviu la Antena Stars în care a răspuns atacurilor, precizând că şi tatăl este bucuros, fără însă a dezvălui identitatea acestuia. „E un moment dorit şi asumat. Nu te joci cu aşa ceva. (...) E o chestie asumată de ambele părţi, amândoi ne bucurăm de acest copil. Niciodată nu se va trezi un bărbat cu mine la uşă cu o astfel de surpriză. (...) Nu ştiu cine a pronunţat cuvântul stearpă, însă mi se pare oribil să zici despre cineva aşa ceva. Nicio femeie nu e stearpă. O femeie are un copil când vrea Dumnezeu, când trebuie să vină pe lume, la urma urmei“, a declarat Valentina Pelinel la Antena Stars.

„O femeie periculoasă“

Ulterior, Alina Borcea a revenit la sentimente ceva mai bune, precizând că suferă şi în cazul în care se dovedeşte că soţul ei este tatăl copilului, acesta îşi va asuma responsabilitatea. „Nu pot să ascund faptul că sufăr enorm. Eu sunt soţia lui Cristi, avem o poveste de dragoste şi îl susţin şi o să îl susţin mereu. Referitor la faptul ca soţul meu este tatăl copilului Valentinei Pelinel nu pot să spun decât atât: Cristi e un bărbat responsabil şi dacă se demonstrează că e adevărat, el va fi responsabil atunci“, a declarat actuala soţie a lui Borcea în cadrul emisiunii „La Măruţă“. Mai mult decât atât, aceasta a declarat că ea, Borcea, Valentina Pelinel şi fostul ei soţ, ex-deputatul Cristian Boureanu, îşi făceau vacanţele împreună, însă la nuntă nu a dorit să o invite pentru că a realizat că este „o femeie periculoasă“ şi „o ameninţare“ pentru familia sa.

„Îmi atacă familia“

„Valentina, eu nu am soţ de lăsat. Eu nu m-am măritat ca să divorţez. Eu voi lupta până în pânzele albe pentru Cristi. Suntem căsătoriţi şi avem doi copii mici. Eu am născut acum cinci luni. Pentru mine, Valentina Pelinel este persoana care îmi atacă familia“, a mai transmis soţia lui Borcea. 

„În viaţă nimeni nu-ţi ia ce e al tău. Într-o casă cu iubire, nu poate să intervină nimeni. Eu nu doresc să se tăvălească de plâns, chit că o face fals sau că simte. Eu am muncit de la 15 ani şi mi-am câştigat banii. Nu sunt nici vreo femeie disperată care se agaţă de un bărbat. Asta e o victimizare publică. Hai să fim serioşi! Nu am despărţit eu nicio familie“, a fost reacţia fotomodelului. 

Dacă se confirmă că Borcea e tatăl copilului, acesta ar fi al şaptelea copil al lui, pentru că el mai are trei din prima căsătorie, doi cu actuala soţie şi unul dintr-o aventură cu avocata sa. 

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite