Alicia Keys, însărcinată în luna a şasea, a pozat nud pentru o campanie caritabilă

Alicia Keys, însărcinată în luna a şasea, a pozat nud pentru o campanie caritabilă

Alicia Keys, care este căsătorită de patru ani cu muzicianul şi producătorul american Swizz Beatz, va naşte în decembrie cel de-al doilea copil al cuplului FOTO GettyImages/Gulliver

Cântăreaţa americană Alicia Keys, care va naşte în decembrie al doilea copil al său, a publicat sâmbătă, pe contul de pe platforma Instagram, o fotografie nud a ei, cu semnul păcii pictat pe abdomen, pentru a atrage atenţia asupra unei campanii caritabile.

Ştiri pe aceeaşi temă

Alicia Keys, în vârstă de 33 de ani, a apărut în fotografie cu semnul păcii, un cerc cu trei linii în interior, inventat în anii 1960-1970 de mişcarea hippie, pictat pe abdomenul proeminent de gravidă, pentru a atrage atenţia asupra campaniei #WeAreHere (n.r. - „Suntem aici“), mişcare caritabilă în care este implicată, potrivit dailymail.co.uk.

#WeAreHere are ca scop atragerea de fonduri şi suscitarea interesului cât mai multor persoane referitor la problemele din lume, de la cauze sociale, protecţia copiilor, refugiaţi în urma războaielor, traficul de persoane la foamete şi ajutorarea sinistraţilor în urma calamităţilor naturale. Keys a donat un milion de dolari care vor ajunge la organizaţii precum All Out, CARE, Equal Justice Initiative, the Future Project, Girl Rising, Keep a Child Alive, Moms Rising, Oxfam, the Trevor Project, the Trayvon Martin Foundation şi War Child şi şi-a îndemant fanii să contribuie folosind site-ul mişcării.

Alicia Keys FOTO Instagram

Vedeta americană a creat imaginea publicată sâmbătă pentru a exprima ideea că oamenii ar trebui să fie preocupaţi de lumea în care îşi vor naşte copiii şi că toţi oamenii ar trebui să încerce să o îmbunătăţească.

Alicia Keys, care este căsătorită de patru ani cu muzicianul şi producătorul american Swizz Beatz, va naşte în decembrie cel de-al doilea copil al cuplului, care, potrivit unor surse citate de presa tabloidă, va fi un băieţel. Primul copil al cuplului este Egypt Daoud Ibarr Dean, un băieţel în vârstă de patru ani.

Alicia J. Augello-Cook, cunoscută sub numele de Alicia Keys, este actriţă şi cântăreaţă americană de R&B, soul şi neo-soul. Albumul ei de debut, „Songs In A Minor“, lansat în 2001, a propulsat-o pe artista americană la statutul de star internaţional. Alicia Keys a vândut peste 35 de milioane de albume şi peste 30 milioane de single-uri şi a câştigat în repetate rânduri premii internaţionale de prestigiu - 14 Grammy, zece Billboard Awards şi cinci American Music Awards. Cel mai recent album al ei, cel de-al cincilea din carieră, se intitulează „Girl on Fire“ şi a fost lansat pe 22 noiembrie 2012.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările