Alexandru Arşinel închiriază vila de la mare turiştilor. Cât costă o noapte de cazare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
arsinel

Alexandru Arşinel, în vârstă de 81 de ani, a găsit o modalitate de a-şi rotunji veniturile în vremea pandemiei. Actorul şi-a scos la închiriere vila de vacanţă construită în urmă cu un deceniu. Iată suma pe care trebuie să o plătească cei care doresc să se cazeze aici.

Alexandru Arşinel şi-a construit o vilă spaţioasă la mare, în staţiunea 2 mai, în urmă cu aproximativ un deceniu. Problemele de sănătate ale soţiei şi activitatea profesională care l-a reţinut în Capitală nu i-au mai permis actorului să se relaxeze la malul mării. Cu toate acestea, el a găsit o soluţie pentru ca vila să nu rămână nelocuită şi în plus să îi aducă o sumă frumoasă în cont. 

Sezonul estival se apropie cu paşi repezi, iar Arşinel a decis să îşi închirieze vila turiştilor care caută cazare în staţiunea 2 mai. Locuinţa este spaţioasă şi dotată cu aer condiţionat, aragaz, maşină de spălat. În plus are o terasă şi grătar în curte, potrivit descrierii pe care actorul a scris-o pe site-ul în care şi-a prezentat oferta de cazare. 

Citeşte continuarea pe click.ro

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite