Alexandru Arşinel, diagnosticat cu COVID-19. Cum se simte actorul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Arşinel
Alexandru Arşinel

Alexandru Arşinel şi soţia sa au fost diagnosticaţi cu COVID-19 şi sunt internaţi. Actorul s-a vaccinat în luna ianuarie.

Directorul Teatrului de revistă „Constantin Tănase” din Bucureşti, Alexandru Arşinel (81 ani), şi soţia sa, Marilena, au ajuns pe mâinile medicilor şi se află internaţi, după ce au fost diagnosticaţi cu COVID-19, scrie fanatik.ro

„Da, este adevărat! Nu ne simţim bine, în general, mai ales că am făcut şi vaccinul.  Asta este!  Sunt în spital acum, nu vreau să apară comentarii! Dumneavostră şi vreo trei vreţi să fiu bine, dar sunt mulţi care sunt jigodii ordinare. Nu mai contează nimeni în ţara asta! Şi soţia mea este internată în spital!”, a declarat Alexandru Arşinel, în exclusivitate pentru Fanatik. 

Actorul a crezut întotdeauna în existenţa virusului care a dat planeta peste cap şi s-a vaccinat fără să stea pe gânduri. În ianuarie a primit prima doză a serului Pfizer, iar pe 10 februarie a avut programat rapelul. Şi soţia sa, cu care este împreună din 1968, a fost vaccinata, iar Alexandru Arşinel speră ca forma bolii să fie una uşoară.

Vă mai recomandăm:

Alexandru Arşinel, pensionar de lux. A stârnit rumoare cu sumele încasate: „Mă necăjeşte că nici la vârsta asta nu sunt lăsat în pace“

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite