Alexandra Stan, despre înţelegerea cu un site pentru adulţi: „Aveam şi un nume pentru asta”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Facebook
FOTO Facebook

Alexandra Stan, una dintre cele mai dezinhibate artiste din România, a găsit soluţia pentru a face bani în pandemie, când concertele lipsesc cu desăvârşire. Solista a anunţat că se gândeşte să se apuce de videochat şi că a fost la un pas să îşi deschidă cont pe OnlyFans.

Are tot ce îi trebuie pentru a captiva utilizatorii platformelor dedicate adulţilor. Alexandra Stan (32 de ani), solista urmărită de peste 3,5 milioane de fani în online, pe Facebook şi pe Instagram, este divorţată, adoră să îşi etaleze formele, este dezinhibată, îşi testează şi îşi împinge limitele până în zona în care alegerile ei devin controversate şi creează vâlvă. Aşa şi acum.

Cântăreaţa anunţă că este dispusă să facă videochat şi chiar să îşi deschidă un cont pe celebra platformă OnlyFans, unde utilizatorii plătesc un abonament curprins între 4.99 şi 49,99 de dolari, pentru a vedea conţinut destinat adulţilor. În ipostaze senzuale au văzut-o însă fanii şi în videoclipuri, dar şi pe Litoral, unde Alexandra a fost surprinsă de mai multe ori făcând plajă fără sutien. 

Citeşte continuarea pe click.ro

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite