Alain Delon, mărturisire emoţionantă despre Mireille Darc: „Era femeia vieţii mele. Fără ea, pot pleca şi eu“

Alain Delon, mărturisire emoţionantă despre Mireille Darc: „Era femeia vieţii mele. Fără ea, pot pleca şi eu“

Alain Delon şi Mireille Darc au fost împreună 15 ani FOTO Guliver/Getty Images

Actor-simbol al cinematografiei franceze, Alain Delon a afirmat într-un interviu pentru Paris Match după moartea actriţei şi regizoarei Mireille Darc că artista era femeia vieţii sale şi că fără ea poate pleca şi el, citează AFP.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mireille Darc a murit în noaptea de duminică spre luni la Paris, la vârsta de 79 de ani. 
 
„Nu voi mai avea mulţi ani de trăit fără ea, nu mulţi de suferinţă (...). Fără ea, pot pleca şi eu“, a declarat actorul în vârstă de 81 de ani în interviul  care va apărea joi în revista Paris Match şi din care au fost publicate câteva declaraţii. 
 
„Ea era femeia vieţii mele“, a mărturisit Alain Delon. „Am fost atât de fericiţi împreună (...). A fost jumătatea mea. Ne completam“. 

Îmi spun că nu mai suferă. Că cei care suferă sunt cei care rămân. Asta îmi face rău! Merita atât de mult să trăiască“, a adăugat Alain Delon. 
 
Mireille Darc şi Alain Delon au format timp de 15 ani un cuplu, după filmările la „Jeff“ din 1968. Au mai jucat împreună în „L'homme pressé“, „Mort d'un pourri“ sau „Borsalino“.
 
Cei doi actori s-au reîntâlnit pe platourile de filmare în 2007 pentru „Sur al route de Madison“, la Teatrul Marigny din Paris.
  
 
Înmormântarea actriţei, care a fost spitalizată în 2016 în urma a două hemoragii cerebrale consecutive, va avea loc vineri, la biserica Saint-Sulpice din Paris. 
 
Mireille Darc a jucat în 50 de filme de lungmetraj, dintre care aproape 15 regizate de Georges Lautner. A realizat mai multe documentare cu teme sociale.
 
A fost căsătorită din 2002 cu arhitectul Pascal Desprez. Născută Mireille Aigroz pe 15 mai 1938, ea şi-a ales pseudonimul după Ioana d'Arc.
 
„O mare figură a cinematografului francez ne-a părăsit. Mireille Darc a fost o actriţă talentată, o femeie curajoasă“, a scris pe Twitter ministrul Culturii, Françoise Nyssen.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: