Alain Delon îşi pregăteşte funeraliile: „Vreau să fiu înmormântat în mijlocul câinilor mei. Toată viaţa mea este aici, în aceste morminte“

Alain Delon îşi pregăteşte funeraliile: „Vreau să fiu înmormântat în mijlocul câinilor mei. Toată viaţa mea este aici, în aceste morminte“

După pierderea dragostei vieţii sale, Mireille Darc, Alain Delon vorbeşte tot mai des despre moarte FOTO Arhivă

Actorul francez Alain Delon, în vârstă de 82 de ani, a început demersurile pentru organizarea propriei înmormântări, iar dorinţa artistului este să fie înhumat pe imensul său domeniu din Douchy, aproape de mormintele câinilor lui.

Ştiri pe aceeaşi temă

Alain Delon i-a primit pe jurnaliştii de la Paris Match pe domeniul său de 55 de hectare din Douchy, o comună din departamentul Loiret, aflat în centrul Franţei, acolo unde actorul locuieşte singur într-o vilă.

Turul domeniului a inclus şi opriri într-o capelă şi în cimitirul aflat pe proprietatea sa, unde au fost înmormântaţi „50 de câini, fraţi şi surori“ ai artistului.

„Acesta va fi locul de veci al lui Alain Delon, în apropiere de ei, atunci când moartea va veni“, se afirmă în articolul publicat de revista Paris Match, care a publicat pe coperta celui mai recent număr al său o fotografie a celebrului actor, arată Ştirile Pro TV.

Delon a dezvăluit anterior pentru revista Doggy, că îşi înhumează, începând din 1975, toate animalele de companie în cimitirul amenajat pe proprietatea sa: „Dacă unii dintre câini au trăit în cuplu, îi înmormântez împreună. Toată viaţa mea este aici, în aceste morminte. Vreau să fiu înmormântat în mijlocul animalelor mele“, a declarat Alain Delon.

De altfel, celebrul actor a făcut demersurile pentru ca acest lucru să fie posibil. „Am obţinut autorizaţia pentru a fi înmormântat în capela mea, în mijlocul câinilor mei“, declara starul de cinema pentru Le Parisien, în urmă cu câţiva ani.

Actorul a dezvăluit că a fost extrem de afectat de moartea unuia dintre animalele sale de companie - Gala, o femelă din rasa doberman. „Ea se află mereu în gândurile mele, în inima mea şi în amintirile mele. Într-o zi, am certat-o pentru ceva, am văzut-o că mă privea şi că plângea. Asta m-a bulversat“.

În prezent, starul de cinema este însoţit în reşedinţa lui de un ciobănesc belgian malinois în vârstă de trei ani.

„Îl cheamă Loubo. Îmi lipseşte atunci când nu sunt cu el. Am avut 50 de câini în viaţa mea, dar cu acesta am o relaţie specială. Mă enervează că nu vrea să urce scara interioară şi, dintr-o dată, am văzut că nu pot să dorm fără el, dar asta se va rezolva. Are caracter, nu iubeşte pe toată lumea”, a dezvăluit Alain Delon.

Într-o perioadă în care artistul se gândeşte tot mai mult la moarte, Alain Delon spune că nu doreşte ca Loubo să îi supravieţuiască. „Dacă voi muri înaintea lui, îi voi cere veterinarului să plecăm împreună. Îi va face o injecţie, pentru ca el să moară în braţele mele“.

Deşi pare o decizie foarte dură, celebrul actor spune că o astfel de moarte ar fi mai bună pentru Loubo: „Prefer să moară aşa, decât să ştiu că va muri culcat pe mormântul meu din cauza suferinţei cauzate de despărţirea noastră“.

 Alain Delon, alături de câinele său Loubo FOTO Paris Match

Alain Delon vorbeşte tot mai des despre moarte

Recent, în cadrul unui interviu eveniment intitulat „Eu, Delon: interviul vieţii sale“ şi publicat în numărul special al „Paris Match“, dediat celor şase decenii de carieră a starului, Alain Delon a mărturisit că este pregătit să părăsească această lume şi că o va face fără regrete pentru că urăşte epoca în care trăim.

„Viaţa nu-mi mai oferă mare lucru. Am cunoscut totul, am văzut totul. Urăsc epoca asta. Îmi vine să vomit. Există fiinţe pe care le urăsc. Totul este greşit, totul este fals, totul este falsificat. Nu mai există respect, nu mai există cuvântul dat. Doar banii mai contează. Toată ziua auzim vorbindu-se doar despre crime. Ştiu că voi părăsi această lume fără regrete“, a declarat actorul.

Delon a discutat şi despre cariera sa, relaţiile dificile cu familia, soţiile pe care le-a iubit şi prietenii pe care i-a pierdut. „Aproape toată lumea a murit“, a subliniat Delon. 
 
Starul francez a mai făcut declaraţii asemănătoare la finalul anului trecut, fiind profund marcat de moartea actriţei Mireille Darc, cu care a avut o relaţie de 15 ani şi pe care a numit-o „femeia vieţii sale“. „Nu mai am mulţi ani de trăit fără ea, nu prea mulţi ani de suferinţă. Ea, cel puţin, nu mai suferă. Se odihneşte. Fără ea, pot să plec şi eu“, spunea atunci artistul.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: