VIDEO Adrien Brody îl va interpreta pe celebrul magician Harry Houdini, într-o miniserie ce va debuta în toamnă

VIDEO Adrien Brody îl va interpreta pe celebrul magician Harry Houdini, într-o miniserie ce va debuta în toamnă

Adrien Brody va încerca să reproducă adevărata faţă a lui Houdini, din spatele magiei, şi să arate parcursul carierei sale FOTO AFP

Reţeaua de cablu History a anunţat, luni, că va lansa în curând o miniserie de patru ore despre renumitul magician Houdini şi despre soţia sa. În rolul principal va juca Adrien Brody, cunoscut pentru rolul din filmul „Pianistul“, iar în rolul soţiei magicianului, Bess, va juca Kristen Connoly, scrie „The Hollywood Reporter“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Miniseria va urmări parcursul vieţii lui Houdini, de la sărăcie la faimă, iar producţia va începe în toamnă. Adrien Brody va încerca să reproducă adevărata faţă a lui Houdini, din spatele magiei, şi să arate parcursul carierei sale, implicarea în acţiuni de spionaj sau întâlnirile cu preşedinţi americani şi oamenii cunoscuţi ai vremii precum Sir Arthur Conan Doyle sau Grigori Rasputin. Drama va prezenta viaţa unui om care a sfidat moartea prin cascadoriile, viziunile şi măiestria iluziilor sale.

„Suntem extrem de încântaţi că vom puteam construi povestea lui Houdini în urma acestui impuls extraordinar. Marele Harry Houdini este un om fascinant al istoriei, iar eu nu am nicio îndoială că Adrien Brody va avea vreo problemă să aducă în prim-planul publicului viaţa tumultoasă a magicianului“, a declarat pentru „The Hollywood Reporter“ Dirk Hoogstra, vicepreşedintele executiv al canalului History.

„Încă din copilărie am visat să devin magician, iar Harry Houdini a fost unul dintre eroii mei. Curajul şi hotărârea obsesivă de care a dat dovadă acesta ma fascinează. Houdini avea însuşită arta evadării, nu numai din lanţuri fizice, ci şi din sărăcie şi constrângerea socială a originii sale de imigrant umil. Povestea vieţii sale are la bază dorinţa universală de a fi acceptat, cu care fiecare dintre noi se poate identifica. Este mai mult decât o onoare pentru mine să îl pot portretiza“, a spus şi Adrien Brody.

Anunţul începerii filmărilor pentru viitorea miniserie a venit după ce canalul History a înregistrat un succes răsunător cu alte două producţii. „The Bible“, serial ce a avut zece episoade, a avut o medie de peste 11,7 milioane de telespectatori pentru ultimul episod care a durat aproximativ două ore. Totodată, vara trecută, serialul „Hatfields & McCoys“, care a durat doar trei zile, a avut o medie totală de 14,3 milioane de telespectatori, fiind nominalizat pentru 16 Premii Emmy. Kevin Costner, unul dintre protagoniştii filmului, a fost distins cu un Premiu Emmy.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: