Adriana Bahmuţeanu: „Din 200 de procese cu Prigoană, mai am două”. Ce spune despre o nouă căsătorie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adriana Bahmuţeanu (46 de ani) şi-a găsit în sfârşit liniştea după mai multe mariaje eşuate cu acelaşi bărbat, celebrul Silviu Prigoană. Aceasta a făcut mai multe declaraţii despre relaţia cu Silviu Prigoană şi planurile ei de viitor.

Războiul dintre Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană continuă deşi au trecut cinci ani de la divoţ! Cei doi au divorţat definitiv în primăvara lui 2015 şi de atunci se ceartă periodic pe tema educaţiei celor doi copii, Maximus şi Eduard, dar mai ales asupra programului de vizitare al celor doi minori. Pe perioada pandemiei, Adriana Bahmuţeanu nu şi-a mai putut vedea deloc băieţii, pe Eduard şi pe Maximus, scrie Click.ro.

Aceştia locuiesc în prezent în vila fostului ei soţ, Silviu Prigoană, în urma unei hotărâri judecătoreşti din aprilie 2019, care nu este definitivă. „Din 200 de procese cu Prigoană, că nici nu le mai ştiu numărul, mai am două, unul penal şi unul civil, unul e pe domiciliu copii şi altul are în vedere programul de vizitare al copiilor. Legile în România nu ajută însă copiii. Uite şi cazul lui Mihai Albu. Dacă copilul ajunge sa stea la un părinte, acela îl alienează. Copilul creşte cu traume. Când tu îi vorbeşti de rău pe celălalat părinte, copilul creşte strâmb. Dacă el îi spune:« Mă-ta e o nenorocită!», copilul nu înţelege. Eu tot sper să se termine acest război”, ne-a mai declarat vedeta.

Citeşte pe Click.ro ce spune Adriana Bahmuţeanu despre noul ei iubit.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite