Maraton de interviuri cu celebrităţi la Adevărul Live: Fuego, Andreea Marin, Mirabela Dauer, ADDA şi David Bisbal

Maraton de interviuri cu celebrităţi la Adevărul Live: Fuego, Andreea Marin, Mirabela Dauer, ADDA şi David Bisbal

Luni, 13 aprilie, maratonul de interviuri cu celebrităţi a fost deschis de un interviu special cu Fuego

Un maraton de interviuri cu celebrităţi a fost difuzat de Adevărul Live luni, 13 aprilie, în cea de-a doua zi de Paşte. Interviurile sunt realizate de Alexandru Constantin, gazda emisiunii Constantin 60', de pe Prima TV.

Ştiri pe aceeaşi temă

Celebrul cântăreţ Fuego a fost invitatul care a deschis seria interviurilor difuzate în emisiunea Constantin 60', pe live.adevarul.ro, luni începând cu ora 11.00. A urmat un interviu cu vedeta de televiziune Andreea Marin urmat, dar şi o discuţie cu Mirabela Dauer care vorbeşte despre depresie, despre cariera sa şi despre cum a rămas nemăritată

La ora 14.00 Prima TV şi Adevărul Live au difuzat un interviu cu cântăreaţa ADDA care a avut în acest început de an un mare succes cu hitul „Nu plânge Ana“ .

Maratonul celebrităţilor s-a încheiat cu prezenţa lui David Bisbal la Constantin 60'.

 


Interviu cu Mirabela Dauer, în cea de-a doua zi de Paşte

Interviu cu ADDA, în cea de-a doua zi de Paşte

Emisiunea Constantin 60′ se difuzează în fiecare duminică seară, de la 22:30, la Prima TV. Din interviurile lui Alexandru Constantin telespectatorii află povestea din spatele celebrităţii. Personalitaţi de top din România şi din străinătate îşi deschid sufletul pentru cei din fata televizoarelor şi abordează, împreună cu gazda emisiunii, subiecte de viaţă şi cariera dintr-o perspectivă motivaţională, inspiraţională, optimistă, entuziastă. Mai multe detalii despre emisiune găsiţi pe # constantinprezintă.ro

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările