VIDEO Adevărul despre Whitney Houston, într-o carte scrisă de mama ei

VIDEO Adevărul despre Whitney Houston, într-o carte scrisă de mama
ei

Whitney Houston alături de mama ei, Cissy, o cunoscută cântăreaţă de soul şi gospel FOTO AFP

La aproape un an de la moartea cântăreţei americane Whitney Houston, mama acesteia, Cissy Houston, lansează un volum de memorii în care vorbeşte despre fiica sa şi despre problemele pe care le avea aceasta.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cissy Houston (79 de ani), cântăreaţă de muzică soul şi gospel, nu-şi va reveni niciodată total. „Aş fi putut face ceva ca s-o salvez?“, este întrebarea care a obsedat-o în ultimul an pe mama lui Whitney Houston.

Aceasta vorbeşte deschis în volumul „Remembering Whitney“ despre problemele cu drogurile pe care fiica sa, probleme care, în final, au dus la decesul cântăreţei, pe 11 februarie 2011. Whitney Houston, care avea doar 48 de ani, a fost găsită moartă în cadă, în camera unui hotel din Beverly Hills. La autopsie, în corpul cântăreţei au fost depistate mai multe medicamente periculoase, dar şi urme cocaină.

„A intrat într-o spirală periculoasă, a început să «petreacă» şi n-a mai ştiut cum să se oprească. Mă întrebam tot timpul ce face nopţile, pe unde se află“, scrie Cissy Houston în carte, potrivit people.com.
Aceasta povesteşte că a încercat s-o ajute pe fiica ei, însă Houston a refuzat şi, de multe ori, nu-i răspundea nici măcar la telefon: „Whitney se ascundea de mine“.

Cissy Houston nu-l învinovăţeşte pe fostul soţ al lui Whitney, Bobby Brown , pentru problemele pe care aceasta le-a avut cu drogurile: „Este vinovat pentru modul în care s-a purtat cu ea, dar nu-l învinovăţesc pentru problemele cu drogurile“.

Mama artistei vorbeşte deschis în carte şi despre relaţia pe care aceasta a avut-o cu asistenta personală, Robyn Crawford, despre care presa a speculat că ar fi fost iubita lui Whitney. „Eu nu ştiu nimic despre o relaţie amoroasă. Asta a spus toată lumea, dar nimeni nu ştia exact. Eu ştiu doar că nu o voiam deloc în preajma lui Whitney“, dezvăluie Cissy Houston în carte, recunoscând, totuşi, că pe cele două le-a legat o prietenie adevărată: „Crawford a ţinut la Whitney. Ea a fost prima persoană care a venit să-mi spună că fiica mea are probleme cu drogurile“.

Mama artistei dezvăluie că este încă bulversată de dispariţia lui Whitney. „Sunt furioasă că a murit singură, în condiţiile acelea“, a mai spus Cissy, care speră că această carte va reaminti publicului cum era cu-adevărat artista: „Vreau ca oamenii să ştie adevărul, să ştie ce om minunat a fost“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: