Adevărul despre căderea nervoasă a lui Kanye West: „Kim a încercat să mă interneze la nebuni!“

Adevărul despre căderea nervoasă a lui Kanye West: „Kim a încercat să mă interneze la nebuni!“

Kanye West şi-a anunţat candidatura la preşedinţia Statelor Unite. După acest moment a urmat, însă, potopul. O adevărată cădere nervoasă documentată din plin pe social media, cu numeroase postări incoerente pe Twitter, lucru care i-a făcut pe fanii rapperului să se îngrijoreze pentru sănătatea mintală a acestuia.

Artistul şi-a lansat campania electorală cu un discurs în cadrul căruia a dezvăluit că el şi Kim s-au gândit să o avorteze pe prima lor născută, North West, lucru care l-a făcut pe Kanye să plângă pe scenă, în faţa celor adunaţi la evenimentul din Charleston, South Carolina.

"Aproape că mi-am ucis fiica!", a spus Kanye cu lacrimi în ochi. Se pare că această dezvăluire a deranjat-o enorm pe soţia lui, Kim Kardashian, şi pe mama acesteia, Kris Jenner. Atât de mult încât cele două femei i-ar fi recomandat lui Kanye să renunţe la candidatură şi să apeleze la ajutor specializat pentru sindromul bipolar de care suferă.

Citeşte continuarea aici! 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările