Adele spune că a refuzat să cânte la gala Super Bowl 2017, dar Liga Naţională de Fotbal susţine că nu a ofertat-o

Adele spune că a refuzat să cânte la gala Super Bowl 2017, dar Liga Naţională de Fotbal susţine că nu a ofertat-o

Adele este câştigătoare a opt premii Grammy şi 11 premii Billboard FOTO Getty Images

Cântăreaţa britanică Adele a declarat sâmbătă, în timpul unui concert susţinut la Los Angeles, că a dat cu piciorul şansei de a cânta în pauza celui mai popular eveniment sportiv din Statele Unite, gala Super Bowl. Liga Naţională de Fotbal a transmis o declaraţie prin care spun că nu i-au făcut niciodată o astfel de ofertă interpretei, scrie contacmusic.com.

Ştiri pe aceeaşi temă

„În primul rând, nu merg la Super Bowl“, a spus Adele publicului californian. „Show-ul acela nu este despre muzică. Iar eu chiar nu pot să dansez sau ceva de genul. Ei (organizatorii, n.r.) au fost foarte drăguţi, m-au întrebat, dar am refuzat“, a continuat Adele. „Îmi pare rău, dar, poate, data viitoare cu următorul album. Voi face un album dance“, a glumit ea.

După aceste afirmaţii, Liga Naţională de Fotbal şi Pepsi au găsit de cuviinţă să transmită o declaraţie comună, prin care au insistat că nu au ofertat-o pe britanică. Totuşi, ei au lăsat să se înţeleagă că au discutat cu Adele despre această posibilitate.

„NFL şi Pepsi sunt mari admiratori ai lui Adele. Am discutat cu mai mulţi artişti despre show-ul Pepsi Super Bowl Halftime. Totuşi, nu am făcut o ofertă formală cântăreţei Adele şi niciunui alt artist. Ne concentrăm să punem la cale un spectacol fantastic pentru Houston şi vom face anunţuri legat de el în timp util“, se arată în declaraţia transmisă duminică.

Anul acesta, formaţia Coldplay a urcat pe scena Super Bowl alături de Beyonce şi Bruno Mars.

Cea de-a 51-a ediţie a galei Super Bowl va avea loc pe 5 februarie 2017, cu o săptămână înainte de gala de decernare a premiilor Grammy.

Gala Super Bowl, organizată în pauza finalei Ligii Naţionale de Fotbal American, este, în mod tradiţional, cel mai urmărit program de televiziune din Statele Unite. În acest an, show-ul a fost urmărit de 114,4 milioane de telespectatori.

Născută pe 5 mai 1988, în Marea Britanie, Adele este interpretă şi compozitoare. În 2008, şi-a lansat primul album de studio, „19“, care s-a vândut în peste 6 milioane de copii. În 2009, a câştigat două premii Grammy şi a fost supranumită de presa britanică „Noua Amy Winehouse“.

În 2011, şi-a lansat al doilea album de studio, „21“, care, datorită unor piese precum „Rolling in the Deep“, „Someone Like You“ şi „Set Fire to the Rain“, a avut un succes fenomenal şi s-a vândut în peste 29 milioane de copii pe plan mondial. Acel album i-a adus artistei britanice şase premii Grammy în 2012. În acelaşi an, a înregistrat piesa „Skyfall“, tema muzicală a filmului onomim din seria „James Bond“, pentru care a fost premiată cu un Glob de Aur şi un premiu Oscar.

Al treilea album de studio al cântăreţei Adele, „25“, a debutat pe primul loc în topul Billboard 200, în momentul lansării sale, pe 20 noiembrie 2015. „Hello“, „When We Were Young“ şi „All I ask“ sunt primele trei single-uri extrase de pe acest album.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările