Adela Popescu a născut. Mesajul actriţei şi prima fotografie din spital FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adela Popescu şi Radu Vâlcan sunt căsătoriţi din 2015 FOTO adelapopescu.eu
Adela Popescu şi Radu Vâlcan sunt căsătoriţi din 2015 FOTO adelapopescu.eu

Adela Popescu, în vârstă de 31 de ani, a născut al doilea copil. Actriţa şi prezentatoarea TV a făcut anunţul pe contul personal de Facebook şi a publicat prima fotografie din spital.

Adela Popescu şi soţul ei, Radu Vâlcan (40 de ani), au devenit părinţi pentru a doua oară. 

Prezentatoarea emisiunii „Vorbeşte lumea“, de la Pro TV, a născut un băieţel, iar anunţul a fost făcut chiar de vedetă, pe contul personal de Facebook. 

„Gataaaaaa! Uraaaa! Iată chipul meu obosit, imediat ce am ieşit din sala de naşteri, după cinci ore grele de travaliu. O fotografie mai bună nu am, dar sper să simţiţi şi voi fericirea nemăsurată pe care o simt eu că «flăţiolul» e bine, sănătos, voios şi mâncăcios. Va pupăm toţi patru!“, a fost mesajul Adelei Popescu, care a însoţit fotografia publicată din maternitate. 

Adela Popescu a născut natural duminică, 9 decembrie, iar bebelusul a primit nota 10 din partea medicilor. 

„Mă simt perfect, am putut să mă bucur cu toată familia şi prietenii, să stau cu ei, să povestim. Aseară l-a vizitat şi Alexandru, i-a adus o jucărie şi lui mami un trandafir şi «frăţiolu» i-a adus şi el o jucarie. Nu înţelegea de ce nu vrea să mănânce de la el portocală”, povesteşte prezentatoarea TV. 

„Suntem foarte fericiţi, am aşteptat acest moment cu mari emoţii, mi se pare că parcă a trecut mai repede timpul faţă de peroada în care Adela a fost însărcinată cu Alexandru. Adela a fost foarte puternică”, a declarat Radu Valcan.

„«Flăţiolu» este foarte mâncăcios, deocamdată cuminte, dar nu mă las păcălită de aparenţe. Abia aşteptăm să ajungem acasă şi să împodobim împreună bradul şi casa, acum în 4“, adaugă Adela.  

  

Adela Popescu şi s-au căsătorit în secret în vara anului 2015, după cinci ani de relaţie. Cei doi au împreună un băieţel, Alexandru, în vârstă de doi ani.  

Imagine indisponibilă

FOTO adelapopescu.eu

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite