Adela Popescu, despre referendum: „Mintea noastră a început să accepte nişte lucruri. Nu ştiu dacă-s corecte, dar eu am prieteni gay absolut minunaţi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actriţa şi prezentatoarea de televiziune Adela Popescu, în vârstă de 31 de ani, şi-a prezentat opinia despre referendumul pentru familia tradiţională şi a explicat cum ar proceda în cazul în care unul dintre copiii ei i-ar spune că este homosexual.

Adela Popescu a vorbit despre familie şi valori, dar şi despre carieră şi ceea ce i-a oferit România, într-un interviu pentru Mediafax

Când reporterul a atins subiectul referendumului de modificare a Constituţiei pe tema familiei tradiţionale, Adela a zâmbit şi a spus că avusese chiar cu o zi în urmă o discuţie pe această temă cu prietenele ei, actriţele Dana Rogoz şi Alina Chivulescu. 

„Am fost foarte sincere şi ne-am amintit fiecare un moment în care am văzut un cuplu gay. Şi ne-am dat seama cât de mult am trecut de la «Oh, my God, ce-i asta?!» până la «Oh, my God, e alegerea fiecăruia»“, a declarat vedeta TV.

„Mai mult decât atât, astă vara eram în vacanţă şi doi bărbaţi erau împreună cu un copilaş pe plajă, iar unul dintre ei era foarte îndemânatic având grijă de copil şi i-am dat un cot lui Radu (Radu Vâlcan, soţul - n.r.) şi i-am zis «cât de firesc pare totul, uită-te puţin». A venit mama între timp, deci mi s-a părut. Ăla era cumnatul, ceva. E clar, cumva mintea noastră a început să accepte nişte lucruri. Nu ştiu dacă-s corecte, nu ştiu dacă sunt în direcţia bună, dar eu personal am prieteni (gay) absolut minunaţi. Acum, nu ştiu dacă să merg mai departe cu opinia“, a mai adăugat aceasta.

Prezentatoarea emisiunii „Vorbeşte lumea“ de la Pro TV a recunoscut faptul că şi-a imaginat cum ar reacţiona dacă fiul ei ar da semne că ar avea altă orientare sexuală: „M-aş asigura că nu este un moment de teribilism, pentru că am întâlnit situaţii prezentate de doi prieteni de-ai mei care mi-au spus că, într-o perioadă de maximă rătăcire a lor, au întâlnit persoane gay care cumva i-au determinat să aibă comportamente gay. În discuţia pe care aş avea-o cu copilul meu l-aş întreba dacă este convins că vrea să trăiască într-o lume în care drepturile lor nu sunt încurajate şi dacă simte cu adevărat asta. Dacă el mi-ar spune că asta îl face fericit cu adevărat şi că ăsta este el, n-aş avea absolut nicio problemă. Dar cred că din teribilism adolescenţii pot face tot felul de lucruri care nu le stau în fire. Şi-apoi ele făcute în mod constant să se transforme în normalitate. Să nu mai ştie nici ei la un moment dat cine sunt. Cred că se întâmplă şi asta“.

Actriţa va deveni mamă pentru a doua oară. Vedeta îşi dorea foarte mult să îi mai facă micuţului Alexandru încă un fraţior, iar acum acest vis a prins contur. Adela Popescu şi Radu Vâlcan s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru telenovela „Iubire şi onoare“ şi s-au căsătorit în secret în vara anului 2015, după cinci ani de relaţie. 

Vedetele care s-au poziţionat faţă de referendumul pe tema familiei tradiţionale 

Mai multe vedete din showbizul românesc şi-au exprimat opiniile cu privire la referendum, majoritatea fiind de părere că este unul inutil, care promovează ura, homofobia şi este menit să „dezbine şi mai mult o naţiune deja dezbinată“. Printre acestea se numără cântăreţul Florin Ristei, actorul şi cântăreţul Tudor Chirilă, jurnalista Melania Medeleanu, realizatorul TV Dragoş Pătraru, actorul Dragoş Bucur şi fashion editor-ul Maurice Munteanu

Pe de altă parte, au existat şi vedete care au declarat în spaţiul public că susţin referendumul de schimbare a Constituţiei pe tema familiei tradiţionale, iar printre ele se numără activista anti-vaccin, Olivia Steer (45 de ani) şi artista Ozana Barabancea (49 de ani).

Întrebarea la care vor răspunde alegătorii cu „da“ sau „nu“ este „Sunteţi de acord cu legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?“, referendumul urmând să aibă loc pe parcursul a două zile, în 6 şi 7 octombrie. Costul total al organizării referendumului se ridică la 163,712 milioane de lei, adică aproximativ 35 de milioane de euro.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite