Actriţa Shannen Doherty a dezvăluit că are cancer în stadiu terminal: „E cumplit. Sunt extrem de speriată“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Shannen Doherty a fost diagnosticată în 2015, însă după doi ani boala a intrat în remisie FOTO Getty Images
Shannen Doherty a fost diagnosticată în 2015, însă după doi ani boala a intrat în remisie FOTO Getty Images

Actriţa americană Shannen Doherty, celebră pentru rolurile din serialele „Beverly Hills 90210“ şi „Farmece/Charmed“, a dezvăluit că suferă de cancer la sân, în fază terminală.

Shannen Doherty, în vârstă de 48 de ani, a dezvăluit plângând că suferă de cancer mamar, în stadiu avansat, la trei ani după ce cumplita boală intrase în remisie, scrie Daily Mail.

Actriţa a apărut în emisiunea „Good Morning America“, unde a povestit prin ceea ce trece. Shannen Doherty a fost iniţial diagnosticată cu cancer în anul 2015. După doi ani, boala a intrat în remisie, iar acum a recidivat în mod agresiv. 

„Va ieşi la iveală mai devreme sau mai târziu. Am cancer mamar în stadiul IV (metastază). Din acest motiv sunt aici. Boala a revenit. E cumplit. Sunt extrem de speriată“, a povestit actriţa. Ea a mărturisit că cel mai dificil este să le dea vestea mamei şi soţului ei, producătorul de film Kurt Iswarienko.

„Mama mea este o persoană ridicol de curajoasă. Aşa e şi soţul meu, dar sunt îngrijorată pentru ei“, a adăugat actriţa.

Vorbind despre starea ei de sănătate, actriţa a mărturisit că îi este greu să accepte faptul că boala a recidivat: „Nu cred că am procesat pe deplin vestea. E o veste cumplită din atât de multe puncte de vedere. Cu siguranţă am zile în care mă întreb «De ce eu?». Apoi mă întreb «De ce nu eu? Cine altcineva? Cine altcineva în afară de mine ar merita aşa ceva?». Niciunul dintre noi nu merită. Prima mea reacţie este întotdeauna aceea de îngrijorare, căci nu ştiu cum să le dau vestea mamei şi soţului meu.“ 

„Am avut momente de anxietate extremă. Chiar credeam că nu pot face faţă“, a adăugat Doherty. 

„Vreau ca lumea să afle de la mine. Nu vreau să iasă la iveală prin alte împrejurări. Vreau să vă spun povestea reală, să fie autentic (...)“. 

Ea continuat prin a mărturisi că a continuat să muncească în ciuda diagnosticului. „Am continuat să lucrez 16 ore pe zi, iar oamenii se pot uita la asta şi pot spune «Doamne, poate continua să muncească aşa cum şi alţii cu cancer în stadiul IV pot munci în continuare». Viaţa noastră nu se termină fix în momentul când primim acel diagnostic. Încă mai avem ceva de trăit“, a mărturisit Doherty. 

Actriţa a revenit în rolul personajului Brenda Walsh în reboot-ul serialului „BH90210“ al Fox. Cele şase episoade au fost difuzat în august 2019. Ea a dezvăluit şi faptul că a primit diagnosticul în preajma morţii fostului ei coleg de serial, Luke Perry: „A fost ciudat pentru mine să fiu diagnosticată cu cancer în stadiu terminal şi cineva care părea sănătos să se ducă primul. A fost extrem de şocant. Cel puţin, i-am putut onora amintirea prin acel reboot al serialului. Dar încă nu am făcut suficient.“

După diagnosticul din 2015, actriţa şi-a documentat lupta cu boala, publicând inclusiv fotografii sfâşietoare de la chimioterapie pentru a arăta cum a schimbat-o cancerul. În 2017, ea a anunţat că boala a intrat în remisie şi că următorii cinci ani sunt cruciali.

Shannen Doherty si luke perry in beverly hills

Shannen Doherty şi Luke Perry în „Beverly Hills 90210“ 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite