Actriţa Roxana Condurache, colegă de platou cu Rachel Weisz şi Monica Bellucci

Actriţa Roxana Condurache, colegă de platou cu Rachel Weisz şi Monica Bellucci

Roxana Condurache

Actriţa Roxana Condurache a ajuns să joace la numai 24 de ani alături de nume grele de la Hollywood în producţia „The Whistleblower". Ce-i drept a avut un rol secundar, dar a fost lăudată pentru talentul ei actoricesc. În film, îi sunt „colege" actriţele Rachel Weisz, Monica Bellucci şi Vanessa Redgrave.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ieşeanca Roxana Condurache a acordat un interviu pentru oddycentral.co.uk în care a vorbit despre cum a ajuns să joace alături de celebrele actriţe de la Hollywood.

„Eram în al doilea an la o şcoală de actorie din Bucureşti şi munceam foarte mult pentru a-mi face o carieră, mă duceam la diverse casting-uri. Într-o zi am primit un telefon de la o agenţie de casting foarte cunoscută în România şi am fost invitată să merg la o probă pentru un rol într-un film canadian. Normal, am fost foarte încântată. După câteva întâlniri cu regizorul Larisa Kondracki, şi unul dintre producători, am primit rolul. A fost primul meu rol într-un film important şi prea mea experienţă legată de industria de film americană", a declarat Roxana Condurache.

În pelicula „The Whistleblower/Martor şi acuzator", care a avut premiera în România anul trecut, actriţa interpretează rolul unei tinere din Ucraina, Raya Kochan, victimă a traficului de fiinţe umane.

Actriţa a mai mărturisit că la întâlnirea de pe platoul de filmare cu Monica Bellucci a fost surprinsă de frumuseţea şi eleganţa ei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările