Actriţa Monica Davidescu vrea daune morale în urma accidentului de la emisiunea „Dansez pentru tine“

Actriţa Monica Davidescu vrea daune morale în urma accidentului de la emisiunea „Dansez pentru tine“

Accidentarea a fost una destul de gravă din moment ce Monica a fost supusă unei intervenţii chirurgicale la piciorul drept

Actriţa Monica Davidescu (41 de ani) a dat în judecată compania Media Vision, cea care produce show-ul „Dansez pentru tine“, ca urmare a accidentului suferit anul trecut în timpul antrenamentelor pentru emisiune. Acesta cere daune morale şi încearcă să-şi recupere banii cheltuiţi pe tratamente.

În noiembrie anul trecut, în timpul repetiţiilor pentru cel de-al 13 sezon al emisiunii „Dansez pentru tine“, actriţa Monica Davidescu s-a accidentat grav la ambele picioare. În timp ce exersa dansul în ploaie, George Boghian, partenerul său din cadrul emisiunii, s-a dezechilibrat şi a căzut peste Monica. În urma accidentului, actriţa s-a ales cu ligamentele rupte la ambele picioare.

Accidentarea a fost una destul de gravă, Monica fiind supusă unei intervenţii chirurgicale la piciorul drept, în urma căreia a fost imobilizată la pat timp de o lună, ca mai apoi să meargă doar folosindu-se de cârje. Dincolo de toate acestea, medicii i-au spus că va rămâne cu sechele toată viaţa, în ciuda tratamentelor de recuperare pe care le face şi în prezent. Toate aceste proceduri terapeutice au implicat o cheltuială considerabilă. Mai mult decât atât, din cauza problemelor de sănătate, actriţa a pierdut contracte importante şi implicit oportunităţi financiare, scrie click.ro. 

Toate acestea au determinat-o pe actriţă să depună o cerere la Judecătoria Sectorului 2 prin care solicită daune morale companiei Media Vision, care produce show-ul „Dansez pentru tine“. „Într-adevăr, am început procedurile judiciare pentru recuperarea prejudiciilor pe care le-am suferit ca urmare a accidentului suferit în timpul emisiunii «Dansez pentru tine».  Respect tot ceea ce înseamnă trustul Media Pro, iar procedurile iniţiate nu reprezintă decât mijlocul legal  de soluţionare a unei astfel de probleme. Este o chestiune personală şi aş aprecia dacă aţi avea înţelegerea să nu insistaţi şi să lăsaţi instanţa să se pronunţe“, a declarat Monica Davidescu pentru click.ro.

Monica Davidescu este căsătorită de 18 ani cu cântăreţul Aurelian Temişan, cu care are o fetiţă în vârstă de 3 ani, Dora Maria. Din anul 1998, Monica joacă pe scena Teatrului Naţional din Bucureşti, fiind, de asemenea, protagonista unor roluri din filmele precum „Natures mortes“, „Vlad“ sau „Ticăloşii“. Aceasta a mai apărut în serialele de televiziune „Cu un pas înainte“ şi „Vine poliţia!“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările