Actriţa Magda Catone a intrat în politică. În ce partid s-a înscris

Actriţa Magda Catone a intrat în politică. În ce partid s-a înscris

Magda Catone

Actriţă a Teatrului Naţional din Bucureşti, Magda Catone se implică în politică şi s-a alăturat echipei Partidului Naţional Liberal Sector 2, potrivit unui anunţ pe Facebook.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Mă simt onorată să mă alătur echipei #PNLSector2. Vom reuşi să redăm strălucirea Sectorului 2, facând #împreună lucruri bune pentru cetăţeni. Cred în echipa PNL şi cred în valorile şi principiile Partidului Naţional Liberal. Sunt convinsă că în această formulă putem schimba lucruri, putem reclădi sectorul 2 şi putem reda zâmbetul cetăţenilor", a declarat Magda Catone.

Monica Anisie, preşedinta PNL Sector 2, declară că este încrezătoare în candidatura Magdei Catone. 

"M-a bucurat să constat că valorile liberale pe care fiecare membru le-a promovat de-a lungul timpului se regăsesc şi în programul de candidatură pe care doamna Catone l-a propus, iar noi l-am validat. Privesc cu încredere la implicarea doamnei Catone în proiectele Partidului Naţional Liberal pentru cetăţenii Sectorului 2. Întreaga noastră echipă va fi în slujba cetăţeanului aşa cum doamna Catone a fost şi este în slujba scenei româneşti. Împreună putem câştiga!”, a declarat Monica Cristina Anisie, preşedinta PNL Sector 2.

Magda Catone a absolvit Academia de Artă Teatrală şi Cinematografică din Bucureşti în anul 1982, la clasa profesorului Amza Pellea şi a debutat în anul 1981, când încă era în facultate, în filmul lui Lucian Pintilie "De ce trag clopotele Mitică?". 

Deşi a jucat în numeroase filme de lungmetraj, a participat la foarte multe show-uri de televiziune, a apărut şi în telenovele, niciodată nu a renunţat la cariera ei teatrală. Este deţinătoare a premiului de interpretare feminină la Festivalul de Teatru din Braşov, 1983, şi a premiului special al juriului la Festivalul de Teatru pentru Tineret, Costineşti, 1984.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: