Actriţa Magda Catone a intrat în politică. În ce partid s-a înscris

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actriţă a Teatrului Naţional din Bucureşti, Magda Catone se implică în politică şi s-a alăturat echipei Partidului Naţional Liberal Sector 2, potrivit unui anunţ pe Facebook.

"Mă simt onorată să mă alătur echipei #PNLSector2. Vom reuşi să redăm strălucirea Sectorului 2, facând #împreună lucruri bune pentru cetăţeni. Cred în echipa PNL şi cred în valorile şi principiile Partidului Naţional Liberal. Sunt convinsă că în această formulă putem schimba lucruri, putem reclădi sectorul 2 şi putem reda zâmbetul cetăţenilor", a declarat Magda Catone.

Monica Anisie, preşedinta PNL Sector 2, declară că este încrezătoare în candidatura Magdei Catone. 

"M-a bucurat să constat că valorile liberale pe care fiecare membru le-a promovat de-a lungul timpului se regăsesc şi în programul de candidatură pe care doamna Catone l-a propus, iar noi l-am validat. Privesc cu încredere la implicarea doamnei Catone în proiectele Partidului Naţional Liberal pentru cetăţenii Sectorului 2. Întreaga noastră echipă va fi în slujba cetăţeanului aşa cum doamna Catone a fost şi este în slujba scenei româneşti. Împreună putem câştiga!”, a declarat Monica Cristina Anisie, preşedinta PNL Sector 2.

Magda Catone a absolvit Academia de Artă Teatrală şi Cinematografică din Bucureşti în anul 1982, la clasa profesorului Amza Pellea şi a debutat în anul 1981, când încă era în facultate, în filmul lui Lucian Pintilie "De ce trag clopotele Mitică?". 

Deşi a jucat în numeroase filme de lungmetraj, a participat la foarte multe show-uri de televiziune, a apărut şi în telenovele, niciodată nu a renunţat la cariera ei teatrală. Este deţinătoare a premiului de interpretare feminină la Festivalul de Teatru din Braşov, 1983, şi a premiului special al juriului la Festivalul de Teatru pentru Tineret, Costineşti, 1984.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite